Lisboa

Lisboa - Elsa Loupiac, Audrey Oliveira, Mathias Clamens, Raphaëlle Vinon, Ana Carolina Dias, Jean-Pierre Léger | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elsa Loupiac, Audrey Oliveira, Mathias Clamens, Raphaëlle Vinon, Ana Carolina Dias, Jean-Pierre Léger
DIMENSJON
9,27 MB
FILNAVN
Lisboa.pdf
ISBN
9305112236210

BESKRIVELSE

Brett ut en by! Fra Bairro Alto til Belém, fra Baixa til Alfama, fra Garça til Parque das Nações.Et unikt konsept: Eget utbrettskart for hvert område gjør det enkelt å orientere seg på et øyeblikk.Gatelangs gir deg også: Topp 10 severdigheter i byen, 10 gode tips for å ta pulsen på byen, 60 av byens mest kjente severdigheter tydelig markert på kartene, 150 utvalgte adresser til restauranter, kafeer, barer og butikker, et utvalg hoteller ordnet etter pris, all den praktiske informasjonen du trenger, bl.a. byens kollektivtransport med rutenett.Beskrivelse:Reiseguiden inneholder utbrettskart og opplysninger som gir informasjon om byens mest kjente severdigheter, adresser til hoteller, restauranter, kafeer, tesalonger, barer, teatre, konsertlokaler, butikker og markeder, og har også et oversiktskart over byens kollektivtransport. Har stikkordregister.

Bestill på forhånd med GetYourGuide og få mest mulig ut av din reise til Portugal. Lisboa, som også er kjent som byen på de syv høyder, er en fascinerende by. De fleste turistene velger å reise til Portugal og Lisboa i sommermånedene, når temperaturen er på sitt høyeste, samtidig som den friske brisen fra havet ofte forhindrer at det blir altfor hett å vandre rundt i byen.

Byen har en vakker beliggenhet på åser og terrasser som når 100-200 m opp over Tejos munningsbukt. Klimaet er mildt og maritimt.

RELATERTE BØKER