Leilighetsdikt for hjemløse

Leilighetsdikt for hjemløse - Ingvar Ambjørnsen, Tom Stalsberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvar Ambjørnsen, Tom Stalsberg
DIMENSJON
3,63 MB
FILNAVN
Leilighetsdikt for hjemløse.pdf
ISBN
8105820818258

BESKRIVELSE

Diktene og kortprosatekstene i denne samlingen, er skrevet av Ingvar Ambjørnsen og Tom Stalsberg. Men de er lagt i munnen på de to romanpersonene Elling og Alfons Jørgensen. Elling er kjent som «surkålpoeten», men dette er Ellings debut som poet i bokform. Lyrikeren Alfons Jørgensen dukker for første gang opp i den tredje romanen om Elling, «Brødre i blodet», og gis her for første gang en autentisk poetisk stemme av Tom Stalsberg.

Elling er kjent som «surkålpoeten», men dette er Ellings debut som poet i bokform. Leilighetsdikt for hjemløse_materien_600594.indd 5 06.04.2018 17.15 Og, hva Alfons ikke kan vite, er at Elling den samme kvelden går rundt med et nyskrevet dikt på innerlommen, dette som senere ... Elling debuterer som dikter i Leilighetsdikt for hjemløse. Elling og Houellebecq - Selv om Elling tar avstand fra mange av hovedpersonens refleksjoner og ikke minst hans griseprat i de erotiske skildringene, så har de to klare fellestrekk. Kjøp 'Leilighetsdikt for hjemløse' av Ingvar Ambjørnsen fra Norges raskeste nettbokhandel.

Dette er Ingvar Ambjørnsens femte bok om Elling. Leilighetsdiktning er i videste forstand all litteratur fremkalt av en ytre foranledning, som hyllingsdikt til betydelige menn og kvinner, vers ved festlige anledninger, lyriske eller satiriske innlegg i dagens strid og så videre. For så vidt har leilighetsdiktningen vært dyrket til alle tider.

RELATERTE BØKER