Leilighetsdikt for hjemløse

Leilighetsdikt for hjemløse - Ingvar Ambjørnsen, Tom Stalsberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvar Ambjørnsen, Tom Stalsberg
DIMENSJON
6,90 MB
FILNAVN
Leilighetsdikt for hjemløse.pdf
ISBN
3578424271395

BESKRIVELSE

Diktene og kortprosatekstene i denne samlingen, er skrevet av Ingvar Ambjørnsen og Tom Stalsberg. Men de er lagt i munnen på de to romanpersonene Elling og Alfons Jørgensen. Elling er kjent som «surkålpoeten», men dette er Ellings debut som poet i bokform. Lyrikeren Alfons Jørgensen dukker for første gang opp i den tredje romanen om Elling, «Brødre i blodet», og gis her for første gang en autentisk poetisk stemme av Tom Stalsberg.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788202600594 Ingen kan hjelpe meg av Ingvar Ambjørnsen er en morsom og sår lesereise med Elling i førersetet! Elling skal lese ett kapittel per dag i Michel Houellebecqs roman Lanzarote.Ute i hagen, eller inne i sokkelleiligheten hos enkefru Annelore Frimann-Clausen. Handlingen i boka griper fatt i ham på uante måter. Leilighetsdikt for hjemløse.

Men de er lagt i munnen på de to romanpersonene Elling og Alfons Jørgensen. Elling er kjent som ... Leilighetsdikt for hjemløse inneholder dikt skrevet av romanfigurene Elling og Alfons Jørgensen.

RELATERTE BØKER