Leilighetsdikt for hjemløse

Leilighetsdikt for hjemløse - Ingvar Ambjørnsen, Tom Stalsberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvar Ambjørnsen, Tom Stalsberg
DIMENSJON
7,62 MB
FILNAVN
Leilighetsdikt for hjemløse.pdf
ISBN
5279683080798

BESKRIVELSE

Diktene og kortprosatekstene i denne samlingen, er skrevet av Ingvar Ambjørnsen og Tom Stalsberg. Men de er lagt i munnen på de to romanpersonene Elling og Alfons Jørgensen. Elling er kjent som «surkålpoeten», men dette er Ellings debut som poet i bokform. Lyrikeren Alfons Jørgensen dukker for første gang opp i den tredje romanen om Elling, «Brødre i blodet», og gis her for første gang en autentisk poetisk stemme av Tom Stalsberg.

Elling er kjent som «surkålpoeten», men dette er Ellings debut som poet i bokform. Leilighetsdikt for hjemløse. Ingvar Ambjørnsen og Tom Stalsberg.

Sankthans.Sankt Hans eller jonsok. Ifølge Store Norske Leksikon er dette en kirkelig høytid til minne om døperen Johannes' fødsel som feires 24.

RELATERTE BØKER