Kjemperobotenes oppmarsj

Kjemperobotenes oppmarsj - Carl Barks | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Barks
DIMENSJON
4,93 MB
FILNAVN
Kjemperobotenes oppmarsj.pdf
ISBN
9486790187320

BESKRIVELSE

Glade og forventningsfulle samles Andebys befolkning for å bivåne et stort fremskritt som myndighetene har investert milliardsummer i. Hva kan det være - lydløst potetgull? Det er lov å håpe, i en by som er vant til teknologiske nyvinninger: alt fra lommeubåter som kan dykke til 300 favners dyp, til en læremaskin som kan omkalibrere hundehjerner til å bli astrofysikere. Bli med på opptog i byen med de store vyer og de største robotene! Og ta gjerne turen innom Andebys landemerke, Notre Duck-katedralen, for et mer åndelig påfyll. Her foregår det ting som vitenskapen ikke kan forklare!

Seriene er enkle eventyr, men de har ... De norske Bokklubbene - De beste forfatterne - rett hjem. Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 299,- .

Han laget både korte og lengre serier, og det var først og fremst i de lange historiene at han utfoldet seg som historieforteller. Barks maktet å gjøre Donald til en mangesidig figur med et bredt reaksjonsregister.

RELATERTE BØKER