Hjem til deg

Hjem til deg - Sarah Jio | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sarah Jio
DIMENSJON
9,63 MB
FILNAVN
Hjem til deg.pdf
ISBN
9782115745293

BESKRIVELSE

På bryllupsreisen kommer Charlotte bort fra mannen sin under en ekskursjon der båten hun er om bord i, kantrer. Hun strander sammen med den mystiske Gray, og de havner på en - tilsynelatende øde - øy.Årene går, og det oppstår dyp kjærlighet mellom de to. Men spøkelser fra fortiden hjemsøker dem og en bekjennelse Gray kommer med sjokkerer Charlotte så mye at hun flykter fra øya.Når hun til slutt kommer hjem etter mange år, oppdager hun raskt at ingenting er som før. Det er vanskelig å skape seg et nytt liv samtidig som hun må takle medieinteressen rundt hennes mirakuløse tilbakekomst.Hun innser at Gray uansett er hennes livs kjærlighet, men venter han fortsatt på henne? Og hvordan skal hun klare å finne tilbake til øya?Hjem til deg er en roman om mot, styrke og evig kjærlighet.

Salgsprosessen forklart i 5 punkter. Å selge en bolig er for de fleste en omfattende sak, og det er derfor viktig å velge riktig megler som guider deg ... Du samtykker til et tidspunkt hvor selgeren reiser hjem til deg, eller til din arbeidsplass, med den bilen du ønsker.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Sentrum hjem til deg Butikkvindu.no 2020-03-19T08:08:40+01:00.

RELATERTE BØKER