Henrik Ibsen; mennesket og masken

Henrik Ibsen; mennesket og masken Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,97 MB
FILNAVN
Henrik Ibsen; mennesket og masken.pdf
ISBN
5722874985461

BESKRIVELSE

Ivo de Figueiredos tobindsverk om Henrik Ibsen ble en kritikersuksess av de sjeldne i 2006 og 2007. I sin Ibsen-biografi forener han den gode fortellingen med historikerens grundighet på en måte kritikerne mente fornyet selve sjangeren. Ibsens liv og litterære verk blir sett i sammenheng med det norske og europeiske samfunnet som skapte ham - og som han i sin tur var med å forme.Med Henrik Ibsen. Mennesket og masken (2010) ble fortellingen om Ibsen samlet i ett bind. Denne reviderte og forkortede utgaven er selve standardverket om Henrik Ibsen, til glede for alle som elsker litteratur og teater generelt og Henrik Ibsens verden spesielt.«Det er den litterære komposisjon som gjør at det lykkes Ivo de Figueiredo å revidere vårt Ibsen-bilde. Han slår det ikke i stykker, han retter på det.» Dag Solstad

Sjefredaktør og adm.dir.: Eirik Hoff Lysholm | Direktør: ... Vi arbeider etter Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten. Den forrige store Ibsen-biografien var Ivo de Figueiredos Mennesket og Masken, 2006 og 2007.

Ibsens liv og litt Henrik Johan Ibsen ble født i Stockmannsgården i Skien 20. mars 1828; han ble hjemmedøpt 28.

RELATERTE BØKER