Fortuna

Fortuna - Alexander Kielland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexander Kielland
DIMENSJON
9,54 MB
FILNAVN
Fortuna.pdf
ISBN
7630155210470

BESKRIVELSE

Fortuna er en roman av Alexander Kielland fra 1884. Den er en fortsettelse av Gift fra 1883, med de samme personene i det samme milj et. Romanen har navn etter et aksjeselskap som st r sentralt i romanen, og Fortuna er f rst og fremst en roman om det konomiske liv. Her gir Kielland en klartseende framstilling av hvordan konomisk uansvarlighet og spekulasjonslyst f rer fram mot en uunng elig konomisk krise, og hvordan depresjonen etterp alltid rammer de som var minst ansvarlige for krisa - arbeiderklassen - hardest.

Fortuna is often depicted with a gubernaculum (ship's rudder), a ball or Rota Fortunae (wheel of fortune, first mentioned ... Fortuna Regnskap AS er et autorisert regnskapsfirma i Tromsø. Vi tilbyr tjenester innen regnskap, rådgivning, lønn, fakturering, momsoppgjør for bedrifter. Fortuna Trevarefabrikk AS Sørlandske Hovedvei 319 3270 Larvik.

Partneri. Sponzorujeme Horoskopai, būrimai, numerologija, bioritmai, sapnininkas.

RELATERTE BØKER