En hjelpende hånd

En hjelpende hånd - Trude Teige | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trude Teige
DIMENSJON
10,24 MB
FILNAVN
En hjelpende hånd.pdf
ISBN
6621646056790

BESKRIVELSE

TV-journalisten Kajsa Coren lager en dokumentarfilm om moren som bor på et sykehjem. Hun får høre rykter om feilmedisinering og mistenkelige dødsfall. Hva er det som foregår?Hvorfor får ingen kontakt med den pliktoppfyllende sykepleieren Ingrid da hun uteblir fra jobb? Og hva har skjedd med tiåringen Erlend, som ble meldt savnet etter å ha trent på fotballbanen ved sykehjemmet?Verken Kajsa eller politietterforsker Karsten Kjølås ser en åpenbar sammenheng mellom de ulike sakene. Når det viser seg at det er en forbindelse, står det om livet - ikke bare for Kajsa.

Jeg har de siste syv årene jobbet for Farstad Shipping i Ålesund der jeg har hatt ulike stillinger. Etter nedskjæringer i bransjen i vår og oppsigelse bestemte jeg meg for å velge en helt annen retning. Ei hjelpende hånd, Grimstad, Norway.

Dette skjedde for en del år siden. En vinternatt kjørte en kollega og jeg sivil bilpatrulje i Trondheim.

RELATERTE BØKER