En hjelpende hånd

En hjelpende hånd - Trude Teige | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trude Teige
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
En hjelpende hånd.pdf
ISBN
3427690514924

BESKRIVELSE

TV-journalisten Kajsa Coren lager en dokumentarfilm om moren som bor på et sykehjem. Hun får høre rykter om feilmedisinering og mistenkelige dødsfall. Hva er det som foregår?Hvorfor får ingen kontakt med den pliktoppfyllende sykepleieren Ingrid da hun uteblir fra jobb? Og hva har skjedd med tiåringen Erlend, som ble meldt savnet etter å ha trent på fotballbanen ved sykehjemmet?Verken Kajsa eller politietterforsker Karsten Kjølås ser en åpenbar sammenheng mellom de ulike sakene. Når det viser seg at det er en forbindelse, står det om livet - ikke bare for Kajsa.

Vi har vært en del av Fritt brukervalg- og Hjemmehjelp-tjenesten i Bergen kommune de siste 12 årene. Bestill en hjelpende hånd - Spar 249 kroner På Luado.no finner du kjapt flinke folk som kan gi deg en hjelpende hånd med småjobber i hus og hage. Våre godkjente fiksere tar hånd om alt fra rengjøring til montering og hagearbeid, så nå er det ingen grunn til å utsette to do-lista! Viking Arm er et nytt, norsk verktøy som gir en hjelpende hånd.

Kommunikasjon med det offentlige Vi vet… Ideen bak innsamlingskampanjen Comeback er en hjelpende hånd fra våre fremste idrettsutøvere til barn og unge over hele landet. Et initiativ av utøvere for utøvere.

RELATERTE BØKER