Elvepiratene ; Orkan og død

Elvepiratene ; Orkan og død - Jackson Cole | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jackson Cole
DIMENSJON
5,27 MB
FILNAVN
Elvepiratene ; Orkan og død.pdf
ISBN
7256701789400

BESKRIVELSE

ElvepirateneElvebåtene langs Rio Grande er gjentatte ganger blitt utsatt for attentater og ran. Bandittene har fått tilnavnet Elvepiratene. Texas Rangers blir tilkalt, og Walt Slade blir satt til å gjøre jobben. Og der Walt Slade dukker opp, er det duket for en real kamp. Orkan og dødI månedsvis er befolkningen i Galveston blitt terrorisert av banditter. Ingen vet hvem de er, og alle mistenker alle. Men etter at kruttrøyken har drevet vekk, kan Walt Slade overlevere fangsten sin til sheriffen.

Ikke et ord hørtes ... Orkanen «Maria» er den kraftigste som har rammet Puerto Rico siden 1932, slo ut strømforsyningen for samtlige av øyas 3,5 millioner innbyggere og forårsaket enorme ødeleggelser. Det ... Orkan sprer død.

2014 - Forfulgt/Blodspor i nord. 2014 - Fjellbandittene ... Troll i ord; øvingsbok med fasit og lærerveiledning er en flott bok.

RELATERTE BØKER