Elvepiratene ; Orkan og død

Elvepiratene ; Orkan og død - Jackson Cole | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jackson Cole
DIMENSJON
4,23 MB
FILNAVN
Elvepiratene ; Orkan og død.pdf
ISBN
6228512242720

BESKRIVELSE

ElvepirateneElvebåtene langs Rio Grande er gjentatte ganger blitt utsatt for attentater og ran. Bandittene har fått tilnavnet Elvepiratene. Texas Rangers blir tilkalt, og Walt Slade blir satt til å gjøre jobben. Og der Walt Slade dukker opp, er det duket for en real kamp. Orkan og dødI månedsvis er befolkningen i Galveston blitt terrorisert av banditter. Ingen vet hvem de er, og alle mistenker alle. Men etter at kruttrøyken har drevet vekk, kan Walt Slade overlevere fangsten sin til sheriffen.

Bandittene har fått tilnavnet Elvepiratene. Texas Rangers blir tilkalt, og Walt Slade blir satt til å gjøre jobben. Elvepiratene Elvebåtene langs Rio Grande er gjentatte ganger blitt utsatt for attentater og ran.

Pris kr 69. Se flere bøker fra Jackson Cole. Kjøp Kappløp med døden ; Grenserytteren fra Bokklubber Kappløp med døden Med en skur av kuler etter seg forsvant bandittene inn i en mørk sidegate.

RELATERTE BØKER