Det finnes en død etter livet

Det finnes en død etter livet - Inga H. Sætre | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inga H. Sætre
DIMENSJON
10,87 MB
FILNAVN
Det finnes en død etter livet.pdf
ISBN
5771556330017

BESKRIVELSE

... eller hadde du venta deg noe mer? I Inga H. Sætres meget elegante og uanstrengte strek skildres to kvinner i slutten av 30-årene i Oslo. Episoder, nedslag i deres liv og hverdag tematiserer vennlig og infamt livets små og store spørsmål. Inga H. Sætre (f. 1978) er tegneserieskaper, forfatter og animatør.

Sætre. Og denne forfatteren skuffer aldri! Dermed handler passiarene i «Det finnes en død etter livet» mer om barnemas enn om redselen for å være gravid.

Så jeg har stor tro på av vi vil få se hverandre igjen etter døden. Årets vakreste bøker, kategori tegneserier: Gull til Steffen Kverneland for «En frivillig død», diplom til Inga H. Sætre for «Det finnes en død etter livet», og til Espen Friberg og Fredrik Larsen for «Nulteliv 2»!! No Comprendo Press.

RELATERTE BØKER