Panikk!

Panikk! - Kjersti Wøien Håland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Wøien Håland
DIMENSJON
12,45 MB
FILNAVN
Panikk!.pdf
ISBN
1387735386154

BESKRIVELSE

Panikk på gata i Lillehammer. Panikk på Holbergs plass i Oslo. Panikk i heile Sogn og Fjordane. Panikk med ei flaske kirsebærøl i magen. Panikk av ein luftambulanse på himmelen. Panikk av marknadskreftene. Panikk av mark i jorda. Panikk av sju millionar andre menneske. Panikk og ei plutselig ørske. Ei hand på pulsen. Ei hand rundt fett og skjelett. Og eit einaste spørsmål: Kan ein bli trygg på nytt? Kan ein skrive dikt som passar på diktaren? Som passar på seg sjølv? Jo da, Kjersti Wøien Håland har panikk frå tid til anna.panikknår alt er beigeog alle følgeroppskriftenKjersti Wøien Håland (f. 1989) har tidlegare utgitt diktsamlinga Kjersti er ein fiktiv person, helsing Kjersti og romanen Dommedøgn.

Brosjyren må ikke erstatte kontakt med, undersøkelse hos eller behandling av kvalifisert helsepersonell. Under et panikkanfall føler du en intens frykt. Du kan også få fysiske symptomer, som hjertebank, svette og pusteproblemer.

Det er et system som henleder barnet til gråt og oppmerksomhetskrevende atferd når barnet føler seg forlatt eller har mistet omsorgspersoner. Det handler om separasjonsangst.

RELATERTE BØKER