Oppgjør i vest ; Mann i svart

Oppgjør i vest ; Mann i svart - Jackson Cole, John MacDougall Murray | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jackson Cole, John MacDougall Murray
DIMENSJON
9,7 MB
FILNAVN
Oppgjør i vest ; Mann i svart.pdf
ISBN
4158331336557

BESKRIVELSE

Jackson ColeOppgjør i vestHvis noen skulle få slutt på overfallene og mordene måtte det være en Ranger, og nok en gang blir Walt Slade, den beste av dem alle, spilt ut som lovens trumfess mot bandittene. Rangeren er ikke en mann som lar tiden går fra seg, og gang på gang slår han til så det svir for bandelederen, som til slutt må frem i lyset for å måle krefter med Rangeren Walt Slade.John MacDougall MurrayMann i svartDen handelsreisende på diligencen var forbauset over utseendet til sin medpassasjer: langt hår, lang, sort kappe, flat vidbremmet hatt og hjemmevevd skjorte uten krave. Denne drakten til Nasareerbrødrene passet dårlig på en mann som var på vei hjem for å gjøre krav på ranchen som hadde tilhørt hans døde far.

Kjøp boken Oppgjør i vest ; Mann i svart av Jackson Cole, John MacDougall Murray (ISBN 9788202442477) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Men egenrådige cowboyer nekter å respektere den dominerende trioen, og ved innhegningen O.K. Corral er et oppgjør i emning. Det som mer og mer likner et bandeoppgjør om kontroll over smuglerruter gir Ukrainas president en gyllen mulighet til å ta et oppgjør med fascistene i Høyre sektor. Kraftige protester mot politivold etter dødsfall i Minneapolis.

RELATERTE BØKER