Kongeblod

Kongeblod - Terje Nordby | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Nordby
DIMENSJON
6,12 MB
FILNAVN
Kongeblod.pdf
ISBN
7395279944892

BESKRIVELSE

Kongeblod er et skuespill basert på en av Norgeshistoriens mest dramatiske hendelser, som likevel er praktisk talt ukjent blant folk flest. 18. august 1502 ble ridder Knut Alvsson, Norges største godseier, tidligere høvedsmann på Akershus og den siste med lederambisjoner som erklærte at han var av gammel, ekte norsk kongsslekt, myrdet i bakhold under fritt leide om bord i et skip utenfor Akershus. I rettssaken som fulgte gikk morderne fri og Alvsson ble post mortem dømt for landssvik. Dette stanset det eneste norske opprøret mot danskeunionen under hele firehundreårsnatten.

18. august 1502 ble ridder Knut Alvsson, Norges største godseier, tidligere høvedsmann på Akershus og den siste med lederambisjoner som erklærte at han var av gammel, ekte norsk kongsslekt, myrdet i bakhold under fritt leide ... - Kongeblod er en fin historie, og det er gøy med spel midt i Oslo, sier Skagestad, kjent fra en rekke store roller på Den Nationale Scene i Bergen.

august . Publisert: 21.08.12 av IdaLou Larsen Kjøp Kongeblod fra Bokklubber Kongeblod er et skuespill basert på en av Norgeshistoriens mest dramatiske hendelser, som likevel er praktisk talt ukjent blant folk flest.

RELATERTE BØKER