Hva er vi?

Hva er vi? - Siri Hustvedt | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Hustvedt
DIMENSJON
9,69 MB
FILNAVN
Hva er vi?.pdf
ISBN
3044620183124

BESKRIVELSE

Hva er vi? inneholder ni essays. Tematikken spenner vidt, fra «Hvorfor den historien og ikke en annen?» til «Å huske i kunsten: det horisontale og det vertikale», til «Selvmord og selvbevissthetens drama» og «Jeg gråt i fire år, og da jeg holdt opp, var jeg blind». Alle essayene er publisert tidligere i svært forskjellige sammenhenger. Samlingen viser nye og interessante sider ved det spørsmålet som går igjen i alt Siri Hustvedt skriver: Hva vil det si å være et menneske? Hva er vi?Foredrag om menneskets vilkår er tredje del av den kritikerroste essaysamlingen Kvinne ser på menn som ser på kvinner som utkom i sin helhet i USA i 2016. Første del, Kvinne ser på menn som ser på kvinner, utkom på norsk i 2017. Andre del, På sviktende grunn, utkom på norsk i 2018.

Hovne lymfeknuter, for eksempel, er tegn på full fart i immunsystemet, der cellene som skal bekjempe viruset deler seg og blir mange. Hva gjør immunforsvaret? Virus har vært med oss i uminnelige tider, og vi har derfor et immunsystem som er godt egnet til å ta opp kampen. Stress er helt nødvendig.

Få nok søvn. Ha ... Er du likevel i tvil om du får i deg nok vitaminer, finnes det i dag en rekke kosttilskudd å få kjøpt.

RELATERTE BØKER