Homo deus

Homo deus - Yuval Noah Harari | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yuval Noah Harari
DIMENSJON
11,14 MB
FILNAVN
Homo deus.pdf
ISBN
6321099392417

BESKRIVELSE

I sin første bok Sapiens - en kort historie om menneskeheten så Yuval Noah Harari på hvor vi kommer fra. I Homo Deus - en kort historie om i morgen er temaet: Hvor er menneskeheten på vei?I Homo Deus retter Harari søkelyset mot menneskehetens framtid. Boken tar opp temaer som avskaffelse av døden, innføring av kunstig liv og hvorfor vi mennesker streber etter å forvandles til guder. Med andre ord: Hvor er vi på vei? "Uten tivil tiårets viktigste bøker" Roy Jacobsen

Dette er en pekerside, og inneholder kun pekere til forskjellige betydninger av dette ordet. Yuval Noah Harari (hebraisk: יובל נח הררי; født 24. februar 1976) er en israelsk historiker og professor ved historisk institutt på Det hebraiske universitetet i Jerusalem.Han har forfattet de populærvitenskapelige bestselgerne Sapiens.En kort historie om menneskeheten (2014), Homo Deus.En kort historie om i morgen (2016) og 21 tanker for det 21.

Kjøp boken Homo deus av Yuval Noah Harari (ISBN 9788202586874) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER