Apport!

Apport! - Marianne Røhme | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Røhme
DIMENSJON
9,75 MB
FILNAVN
Apport!.pdf
ISBN
1981509396259

BESKRIVELSE

Boken viser trinn for trinn hvordan man skal lære opp hunden i apportering og hvordan hunden kan læres opp videre til jaktbruk, disiplin eller brukshundarbeid.

Hardanger Bestikk have increased their effiency og accuracy with their new WMS. Apport WMS gør lageret til en konkurrencefordel. Optimerer jeres arbejdsgange og effektiviserer lageret med 25-40 procent.

Det viser seg særlig når man skal ta apportbevis, eller delta på apportprøver. De vanligste problemene i forbindelse med avlevering er lav fart inn til fører, at hunden ikke vil komme helt inn, at hunden tygger på på objektet, at hunden slipper før føreren har fått tak i fuglen, eller at hunden rett og slett stikker avgårde med apportobjektet. Apport WMS bringer struktur og overblik ind i lager- og logistikoperatørernes hverdag og åbner op for integration med leverandørernes lagerbeholdninger samt en eventuel webshop.

RELATERTE BØKER