Tren som en elitesoldat

Tren som en elitesoldat - Eirik Isdahl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik Isdahl
DIMENSJON
9,48 MB
FILNAVN
Tren som en elitesoldat.pdf
ISBN
8589403846434

BESKRIVELSE

Treningen har vært avgjørende for å gjøre meg fysisk og mentalt forberedt på tjenesten, enten det gjelder å forfølge opprørere i fjellheimen i Afghanistan eller å klatre opp skutesiden til russiske fiskefartøy i Barentshavet. Eirik Isdahl har vært marinejeger i 14 år og er i aktiv tjeneste i dag. Han deler treningsopplegget han bruker for å holde seg i form til de krevende oppdragene, og viser deg hvordan du også kan trene som en elitesoldat. Med i boken er et autentisk treningsprogram designet for å utvikle styrke og utholdenhet tilpasset kravene fra operativ tjeneste. I mine øyne har en marinejegers kampvilje en klar overføringsverdi til treningsrommet

ISBN 9788282055819 Utgitt 2014, Innbundet. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Denne butikken bygges på Eier du denne butikken? Logg inn her Logg inn.

Bestselgerklubben - De beste boknyhetene. De aller beste bøkene.

RELATERTE BØKER