Tren som en elitesoldat

Tren som en elitesoldat - Eirik Isdahl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik Isdahl
DIMENSJON
10,42 MB
FILNAVN
Tren som en elitesoldat.pdf
ISBN
7916446779138

BESKRIVELSE

Treningen har vært avgjørende for å gjøre meg fysisk og mentalt forberedt på tjenesten, enten det gjelder å forfølge opprørere i fjellheimen i Afghanistan eller å klatre opp skutesiden til russiske fiskefartøy i Barentshavet. Eirik Isdahl har vært marinejeger i 14 år og er i aktiv tjeneste i dag. Han deler treningsopplegget han bruker for å holde seg i form til de krevende oppdragene, og viser deg hvordan du også kan trene som en elitesoldat. Med i boken er et autentisk treningsprogram designet for å utvikle styrke og utholdenhet tilpasset kravene fra operativ tjeneste. I mine øyne har en marinejegers kampvilje en klar overføringsverdi til treningsrommet

uke. Treningen kan nemlig splittes i flere programmer der bare deler av kroppen blir trent i hver økt. Kjøp Tren som en elitesoldat fra Bokklubber Treningen har vært avgjørende for å gjøre meg fysisk og mentalt forberedt på tjenesten, enten det gjelder å forfølge opprørere i fjellheimen i Afghanistan eller å klatre opp skutesiden til russiske fiskefartøy i Barentshavet. Get this from a library! Tren som en elitesoldat.

Denne boken er skrevet av forfatter Olga Tokarczuk. Og denne forfatteren skuffer aldri! Om Tren som en elitesoldat.

RELATERTE BØKER