Prompetroll

Prompetroll - Bjørn Ousland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Ousland
DIMENSJON
11,78 MB
FILNAVN
Prompetroll.pdf
ISBN
6176818826494

BESKRIVELSE

En stinkende historieHvilke barn er ikke glad i en brakende fis og en god stinkehistorie? Det er klassisk. Denne Min første leseløven vil slå an hos 6- til 9-åringen.Henrik er en forsiktig type. Han vil ikke gjøre noe galt og i hvert fall ikke slippe en fis i offentlighet. Så plutselig begynner han helt ufrivillig å slippe løs noen brakere både i butikken, på fest og i klasserommet. Henrik blir helt ulykkelig og vet ikke hva han skal gjøre. Det viser seg selvfølgelig at det er prompetrollet som står bak stinkbombene. Han mener Henrik må lære seg å omfavne sin indre fis. Viktig historie om de essensielle tingene i livet, skrevet og tegnet av erfarne Bjørn Ousland.]]>

Vi har klær til barn 0-8 år - i et stort utvalg nydelige merker. Rumpetroll er larvene til haleløse amfibier som frosker eller padder. Rumpetroll er utviklingsstadiet fra eggene klekkes til larvene har utviklet bein, mistet halen og går på land.

En frosk har en bred munn og lang tunge som egner seg til å fange innsekter. Har hatt hundrevis av rompetroll i akvarie og sett de vokse opp til frosk.

RELATERTE BØKER