Prompetroll

Prompetroll - Bjørn Ousland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Ousland
DIMENSJON
12,75 MB
FILNAVN
Prompetroll.pdf
ISBN
1510475104401

BESKRIVELSE

En stinkende historieHvilke barn er ikke glad i en brakende fis og en god stinkehistorie? Det er klassisk. Denne Min første leseløven vil slå an hos 6- til 9-åringen.Henrik er en forsiktig type. Han vil ikke gjøre noe galt og i hvert fall ikke slippe en fis i offentlighet. Så plutselig begynner han helt ufrivillig å slippe løs noen brakere både i butikken, på fest og i klasserommet. Henrik blir helt ulykkelig og vet ikke hva han skal gjøre. Det viser seg selvfølgelig at det er prompetrollet som står bak stinkbombene. Han mener Henrik må lære seg å omfavne sin indre fis. Viktig historie om de essensielle tingene i livet, skrevet og tegnet av erfarne Bjørn Ousland.]]>

Så plutselig begynner han helt ufrivillig å slippe løs noen brakere både i butikken, på fest og i klasserommet ... Barnesanger.no - Små rompetroll tekst - Barnesanger.no gir deg teksten til Små rompetroll Kjøp 'Prompetroll' av Bjørn Ousland fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788202635046 Prompetroll (Innbundet) av forfatter Bjørn Ousland.

Denne Min første leseløven vil slå an hos 6- til 9-åringen. Henrik er en forsiktig type.

RELATERTE BØKER