Ny i Norge: tekstbok

Ny i Norge: tekstbok - Gerd Manne, Gölin Kaurin Nilsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerd Manne, Gölin Kaurin Nilsen
DIMENSJON
8,95 MB
FILNAVN
Ny i Norge: tekstbok.pdf
ISBN
7631504185563

BESKRIVELSE

Ny i Norge er et begynnerverk i norsk som andrespråk, og er et av de mest brukte læreverkene de siste tiårene. Verket er beregnet på voksne innvandrere som følger opplæring på spor 2 og 3. Det dekker nivåene A1 og A2 etter Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere (2012) og leder fram til norskprøven nivå A2. Ny i Norge tar utgangspunkt i en kommunikativ undervisningsmodell, og følger en systematisk oppbygning med gradvis introduksjon av vokabular, språkfunksjoner og grammatikk. Verket omfatter også integrert samfunnskunnskap om dagens Norge. Bøkene har et moderne uttrykk og er gjennomillustrert med utstrakt bruk av fotografier. Ny i Norge består av: - Tekstbok - Arbeidsbok - Lydbok (Elev-CD til tekstboka) - Lærerveiledning - Lærer-CD - Øvinger i lytteforståelse (bok og CD) - Nettressurs for elev og lærer - Ordlister på 26 språk Ny i Norge bygger på Gerd Mannes tanker om språkopplæring, og er revidert av Gölin Kaurin Nilsen. Nilsen har lang undervisningserfaring innen språkopplæring for innvandrere og har utgitt flere læreverk, blant annet Norsk nå!, Nøkler til Norge og Mer norsk.

Ny i Norge er det mestselgende læreverket i norsk som ... Ny i Norge består av tekstbok, arbeidsbok, lydbok, øvinger i lytteforståelse, lærerveiledning, lærer-CD, ordlister til de vanligste innvandrerspråkene og en nettressurs med stoff for både ... Ny i Norge - lærerressurs. Leksjon 1 Sorteringsmetode: Vis.

Revisjonen er en ny og oppdatert versjon av utgaven fra 1990. Ny i Norge : tekstbok : [Lydbok] Ny i Norge. Her finner du informasjon som kan være nyttig for personer som er nye i Norge.

RELATERTE BØKER