Milla leter etter gull

Milla leter etter gull - Selma Lønning Aarø | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Selma Lønning Aarø
DIMENSJON
4,53 MB
FILNAVN
Milla leter etter gull.pdf
ISBN
9991141959348

BESKRIVELSE

Bestevenner på sommerferie = fart, spenning og humor!Milla og Filla er bestevenner. De er sammen hver dag. Og når Filla endelig får være med Milla på hytta, vet de at det blir en super sommer! Og enda bedre blir det når de hører at det er en skatt på øya. Milla bestemmer at de skal finne skatten. Men så dukker Otto opp - og han påstår at han eier alt på øya! Til og med skatten, hvis de finner den. Da legger Milla en plan ... Milla leter etter gull er en løs oppfølger til Selma Lønning Aarø og Tiril Valeurs sjarmerende suksesshistorie Milla bestemmer.

Bla i boka. Se flere bøker fra Selma Lønning Aarø. Milla leter etter gull er en flott bok.

Da legger Milla en plan ... Milla leter etter gull er en løs oppfølger til Selma Lønning Aarø og Tiril Valeurs sjarmerende suksesshistorie Milla bestemmer.

RELATERTE BØKER