Milla leter etter gull

Milla leter etter gull - Selma Lønning Aarø | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Selma Lønning Aarø
DIMENSJON
3,22 MB
FILNAVN
Milla leter etter gull.pdf
ISBN
9283218184328

BESKRIVELSE

Bestevenner på sommerferie = fart, spenning og humor!Milla og Filla er bestevenner. De er sammen hver dag. Og når Filla endelig får være med Milla på hytta, vet de at det blir en super sommer! Og enda bedre blir det når de hører at det er en skatt på øya. Milla bestemmer at de skal finne skatten. Men så dukker Otto opp - og han påstår at han eier alt på øya! Til og med skatten, hvis de finner den. Da legger Milla en plan ... Milla leter etter gull er en løs oppfølger til Selma Lønning Aarø og Tiril Valeurs sjarmerende suksesshistorie Milla bestemmer.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Milla leter etter gull av Selma Lønning Aarø (ISBN 9788202619299) hos Adlibris.com.

Mens de sitter om bord i båten og spiser kjeks, kommer en eldre mann forbi og spør dem hvorfor ... Milla leter etter gull; Medansvarlig: Valeur, Tiril; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Serie: Milla; År: 2019; Noter: Bestevenninne Milla og Filla er sammen hver dag. Det er sommerferie og Filla skal få være med Milla på hytta.

RELATERTE BØKER