Meningen med rus

Meningen med rus - Øystein Skjælaaen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Skjælaaen
DIMENSJON
3,28 MB
FILNAVN
Meningen med rus.pdf
ISBN
3251120745475

BESKRIVELSE

Noen mennesker sitter på pub om morgen, andre setter heroin i en park. Noen drar på vintur til Toscana, andre ruser seg på mdma og danser i skogen. Hvorfor er det slik i vår kultur at enkelte former for rus er akseptert, mens andre er forbudt? Til alle tider og overalt i verden har mennesker søkt rus. I dag er det en del av de fleste menneskers liv. Rus er avbrudd fra jobb og rutiner og kan gi oss frihet og fellesskap . den hjelper oss å leve. Men alle kjenner noen hvor rusen ikke lenger gir glede, bare smerte, skam og sorg. Rusen er blitt et middel for å takle hverdagen . det er rus for å være. Øystein Skjælaaen har forsket på og arbeidet med rus, men deler også av sine egne opplevelser. Gjennom møter med mennesker og deres historier utfordrer Meningen med rus våre oppfatninger av rusens betydning i samfunnet og for enkeltmennesker.

Skjælaaens utgangspunkt er at rusmiddelforskere egentlig ikke er så opptatt av rus, det er ... Rusen er blitt et middel for å takle hverdagen . det er rus for å være.

- Lytt til Julebonanza #2 - Meningen med rus fra Rekommandert direkte på mobilen din, surfetavlen eller nettleseren - ingen nedlastinger nødvendig. Sakprosafestivalen: Meningen med rus Legg til i kalenderen 19/05/2020 19.33:00 Sakprosafestivalen: Meningen med rus Kåkå kverulantkatedralen, Sting Nere KÅKÅ [email protected] false DD/MM/YYYY aYhXIwkfJzCTdGQaLmdA21196 Men alle kjenner noen hvor rusen ikke lenger gir glede, bare smerte, skam og sorg. Rusen er blitt et middel for å takle hverdagen - det er rus for å være.

RELATERTE BØKER