Kom som du er; alt du tregner å vite for å få et fantastisk sexliv

Kom som du er; alt du tregner å vite for å få et fantastisk sexliv - Emily Nagoski | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emily Nagoski
DIMENSJON
7,22 MB
FILNAVN
Kom som du er; alt du tregner å vite for å få et fantastisk sexliv.pdf
ISBN
2926234965843

BESKRIVELSE

Slik fyller du sexlivet ditt med lyst og glede! Dette er en banebrytende bok om hvordan kvinners seksualitet faktisk fungerer. Ved hjelp av ny viten om hjernen viser Emily Nagoski hvordan sexlivet ditt først og fremst foregår i hodet. Seksualiteten består av to helt grunnleggende bestanddeler: en seksuell gasspedal og en seksuell brems. Når du lærer deg å kjenne dine egne på- og av-mekanismer, er du klar for å få et bedre sexliv. Målet er å maksimere på-mekanismene, slå av av-mekanismene. Hver kvinne har sin egen unike seksualitet og varierer mer enn menn når det gjelder anatomi og tenningsmønstre. Sex foregår dessuten i en kontekst. Stress, humør og kroppsfølelse er helt sentrale faktorer for kvinners seksuelle velbehag. Med en gang du forstår hvordan disse faktorene påvirker deg og hvordan du selv kan påvirke dem, kan du oppnå et bedre sexliv. Emily Nagoski kombinerer forskning, fortellinger og erfaringer fra vanlige kvinner med tips og helt konkrete råd som gjør boka lettlest, opplysende, underholdende og ikke minst svært nyttig.

For en litt større guide bør du sjekke ut vår guide: Alt du trenger å vite om New York. Sjekk hvilken sex-personlighet du har «Kvinner trenger en grunn for å ha sex, menn trenger kun et sted», sa komiker Billy Crystal. Så enkelt er det ikke. For fysiske butikker tilbyr vi smarte pakkeløsninger med alt du trenger, fra kortterminaler til kortkjøp, for rask og fleksibel betaling.

Du har med andre ord verda for dine føter og alle moglegheiter. ST. PAUL/OSLO (VG) For tredje dag på rad fortsetter protestene etter George Floyds død.

RELATERTE BØKER