Kom som du er; alt du tregner å vite for å få et fantastisk sexliv

Kom som du er; alt du tregner å vite for å få et fantastisk sexliv - Emily Nagoski | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emily Nagoski
DIMENSJON
6,76 MB
FILNAVN
Kom som du er; alt du tregner å vite for å få et fantastisk sexliv.pdf
ISBN
8417103233052

BESKRIVELSE

Slik fyller du sexlivet ditt med lyst og glede! Dette er en banebrytende bok om hvordan kvinners seksualitet faktisk fungerer. Ved hjelp av ny viten om hjernen viser Emily Nagoski hvordan sexlivet ditt først og fremst foregår i hodet. Seksualiteten består av to helt grunnleggende bestanddeler: en seksuell gasspedal og en seksuell brems. Når du lærer deg å kjenne dine egne på- og av-mekanismer, er du klar for å få et bedre sexliv. Målet er å maksimere på-mekanismene, slå av av-mekanismene. Hver kvinne har sin egen unike seksualitet og varierer mer enn menn når det gjelder anatomi og tenningsmønstre. Sex foregår dessuten i en kontekst. Stress, humør og kroppsfølelse er helt sentrale faktorer for kvinners seksuelle velbehag. Med en gang du forstår hvordan disse faktorene påvirker deg og hvordan du selv kan påvirke dem, kan du oppnå et bedre sexliv. Emily Nagoski kombinerer forskning, fortellinger og erfaringer fra vanlige kvinner med tips og helt konkrete råd som gjør boka lettlest, opplysende, underholdende og ikke minst svært nyttig.

Hvis du er stø på hånden og bruker riktig lim, kan du reparere nesten alt som kan gå i stykker. Umulig å lage Lim er en fantastisk oppfinnelse og bruksområdene er nærmest ubegrensede. Kjøp «Kom som du er - alt du tregner å vite for å få et fantas» til en god pris på ark.no.

Deg som er klar for å ta av som grunder, eller deg som vil starte noe nytt og trenger en plan for hvordan du bygger deg som et brand Alt du trenger å vite om Euro 2020 Europamesterskapet i fotball er en av de største begivenhetene i fotballuniverset, og millioner av mennesker følger med på hver eneste kamp. Ikke bare her hjemme i Europa, men også i de fleste andre land jorden rundt! Det er selvfølgelig veldig mye du bør ha gjort i New York, og listen bør være mye lengre enn kun de 10 tingene du absolutt må få med deg hvis du skal besøke New York.

RELATERTE BØKER