Kirsebærhaven

Kirsebærhaven - Anton Pavlovitsj Tsjekhov | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anton Pavlovitsj Tsjekhov
DIMENSJON
6,23 MB
FILNAVN
Kirsebærhaven.pdf
ISBN
9408746671804

BESKRIVELSE

I dette stykket konfronteres representanter for ulike sosiale klasser og samfunnssyn: Ljubov Andrejevna og hennes bror representerer den gamle verden, den ruinerte og ørkesløse godseierstanden. Den arbeidsomme og initiativrike kjøpmannen Lopakhin er en kommende kapitalist som synes å ha fremtiden på sin side, mens studenten Petja Trofimov har luftige versjoner om en helt ny verden, et nytt og herlig Russland uten godseiere og kjøpmenn.

Der er 5 enheder med hver 6 boliger bygget i et plan og 4 enheder med hver 8 boliger bygget i 2 plan. Kirsebærhaven er et mødested for alle Aabenraa Kommunens borgere, som er førtidspensionister, samt efterlønner over 60 år og foreninger med denne målgruppe. Her på siden finder du informationer omkring alle de aktiviteter og faciliteter som huset tilbyder. Kirsebærhaven, av Anton Tsjekhov des 27 by esalen Det siste skuespillet jeg leser av Anton Tsjekhov på russisk er også det jeg har sett flest oppsetninger av.

Dei har ikkje hatt inntekt på fleire år, kapitalen er for lengst brukt opp, lånet er høgt og… Fjernsynsteatret viser "Kirsebærhaven" av Anton Tsjekhov. Skuespill fra 1904.

RELATERTE BØKER