Idrettsernæring

Idrettsernæring Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,55 MB
FILNAVN
Idrettsernæring.pdf
ISBN
3762965280506

BESKRIVELSE

En rekke ulike fageksperter har gått sammen om denne solide fagboka på emnet idrettsernæring. Boka er beregnet på alle med interesse for ernæring i forhold til trening, som for eksempel helsepersonell, ernæringsfysiologer, trenere, utøvere og elever og studenter som tar idrettsfaglig utdanning.Boka inneholder blant annet kapitler om. måling av inntak, forbruk og kroppssammensetning. ulike fysiske målinger. immunforsvar. forstyrret spiseatferd. kliniske problemstillinger. kosttilskudd. praktisk tilrettelegging av kosthold for idrettsutøvereAlle kapitlene inneholder praktiske råd for hvordan fagfolk skal jobbe med idrettsutøvere. Boka er rikt illustrert med bilder og tegninger.

Idrettsernæring. Avdeling for idrettsernæring formidler forskningsbasert kunnskap, og har veiledere med lang erfaring med ulike idretter på høyt internasjonalt nivå.

Avdeling for idrettsernæring formidler forskningsbasert kunnskap, og har veiledere med lang erfaring med ulike idretter på høyt internasjonalt nivå. Klikk her for å lese mer om avdeling for idrettsernæring.

RELATERTE BØKER