Idrettsernæring

Idrettsernæring En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,94 MB
FILNAVN
Idrettsernæring.pdf
ISBN
1030686871304

BESKRIVELSE

En rekke ulike fageksperter har gått sammen om denne solide fagboka på emnet idrettsernæring. Boka er beregnet på alle med interesse for ernæring i forhold til trening, som for eksempel helsepersonell, ernæringsfysiologer, trenere, utøvere og elever og studenter som tar idrettsfaglig utdanning.Boka inneholder blant annet kapitler om. måling av inntak, forbruk og kroppssammensetning. ulike fysiske målinger. immunforsvar. forstyrret spiseatferd. kliniske problemstillinger. kosttilskudd. praktisk tilrettelegging av kosthold for idrettsutøvereAlle kapitlene inneholder praktiske råd for hvordan fagfolk skal jobbe med idrettsutøvere. Boka er rikt illustrert med bilder og tegninger.

Kostholdet kan i stor grad påvirke dine idrettsprestasjoner. Med gode rutiner for inntak av mat og drikke, både i hverdagskosten, og i forbindelse med trening og konkurranse, ... Idrettsernæring modul 2.

Sunn Idrett er et samarbeid mellom idrettene orientering, skiskyting, langrenn og friidrett. Her jobber en med bevisstgjøring av ernæring overfor unge utøvere, og det arrangeres både seminar, Sunn Idrett Camper og "bekymringschat" hver mandag. Sunn idrett for unge utøvere! Sunn Idrett er et satsingsområde i Norges idrettsforbund med mål om å spre kunnskap om idrettsernæring og fremme sunne idrettsmiljøer med gode holdninger og verdier knyttet til mat, kropp, helse og prestasjon. Idrettsernæring.

RELATERTE BØKER