Idrettsernæring

Idrettsernæring Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,43 MB
FILNAVN
Idrettsernæring.pdf
ISBN
4901266200641

BESKRIVELSE

En rekke ulike fageksperter har gått sammen om denne solide fagboka på emnet idrettsernæring. Boka er beregnet på alle med interesse for ernæring i forhold til trening, som for eksempel helsepersonell, ernæringsfysiologer, trenere, utøvere og elever og studenter som tar idrettsfaglig utdanning.Boka inneholder blant annet kapitler om. måling av inntak, forbruk og kroppssammensetning. ulike fysiske målinger. immunforsvar. forstyrret spiseatferd. kliniske problemstillinger. kosttilskudd. praktisk tilrettelegging av kosthold for idrettsutøvereAlle kapitlene inneholder praktiske råd for hvordan fagfolk skal jobbe med idrettsutøvere. Boka er rikt illustrert med bilder og tegninger.

Studentene skal forstå hvilke roller de ulike næringsstoffene har i kroppen, hvilke matvarer som er gode kilder til sentrale næringsstoffer, og de skal kunne gjøre rede for hvordan forskjeller i aktivitetsnivå påvirker behovet for ulike næringsstoffer. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen SPORT- OG IDRETTSERNÆRING (Master).Studiet går under: Medisin, odontologi, helse- og sosialfag.Det er registrert 141 relaterte studier til utdanningen SPORT- OG IDRETTSERNÆRING (Master). Interessen for idrettsernæring har økt betraktelig de siste årene, men det er lite norsk litteratur på dette feltet. Dette har Ernæringsavdelingen på Olympiatoppen tatt tak i.

Idrettsutøvere bør spise et karbohydratrikt måltid før de skal prestere, og innta både væske og karbohydrater under aktivitet for å oppnå maksimal prestasjon. Idrett er fysisk aktivitet drevet for å bedre utøverens fysiske og psykiske helse gjennom mosjon og rekreasjon (mosjonsidrett) eller for å oppnå best mulige resultater i øvelser med fast struktur og regelverk (konkurranseidrett). Opprinnelig ble ordet brukt om alle former for høyt ansett dyktighet, både av åndelig art (innen musikk, diktekunst, kunnskap om runer med mer) og legemlig ... Se hva som skjer hos Nike Running.

RELATERTE BØKER