Fellesskapets kunst

Fellesskapets kunst - Freddy Fjellheim | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Freddy Fjellheim
DIMENSJON
8,95 MB
FILNAVN
Fellesskapets kunst.pdf
ISBN
5275259323117

BESKRIVELSE

Essaysamling fra en av våre mest særpregede forfattere. Fellesskapets kunst bærer undertittelen bastardium. Her diskuterer forfatteren hvilke konsekvenser vår behandling av barn og gamle har, og hvordan vårt sosiale samspill og vår medieoffentlighet bidrar til klimakrisen. Gjennom sin særegne skrivemåte, hvor ulike sjangere går inn i hverandre og stadig danner nye forståelseshorisonter, krever Fellesskapets kunst en større langsomhet i både lesning og erfaring. Her berøres menneskelivets mange aspekter. Barndom, sykdom, alderdom, litteraturen og medieoffentligheten; alt behandlet med den akutte bevisstheten om en forestående klimakrise. Fellesskapets kunst er en unik essaysamling, som maner til et større, kollektivt ansvar, og gjennom sitt språk og sine virkemidler er den et bastardium i ordets rette forstand.

Her diskuterer forfatteren hvilke konsekvenser vår behandling av barn og gamle har, og hvordan vårt sosiale samspill og vår medieoffentlighet bidrar til klimakrisen. Gjennom sin særegne skrivemåte, hvor ulike sjangere går inn i hverandre og stadig danner nye ... Essaysamling fra en av våre mest særpregede forfattere.

desember 1957) er en norsk forfatter, født, oppvokst og bosatt i Fredrikstad.Han er utdannet fra Christianslund gymnas og Universitetet i Oslo.Tidligere har Fjellheim blant annet vært litteraturanmelder i Morgenbladet.. Han debuterte som forfatter med 1. Fellesskapets kunst er en mangetydig formulering, og hovedmålet er å utforske hva som kan holde et fellesskap oppe og gjøre det til noe overskridende.

RELATERTE BØKER