Den ulykkelige smokkefeen

Den ulykkelige smokkefeen - Lizbeth Osnes | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lizbeth Osnes
DIMENSJON
7,81 MB
FILNAVN
Den ulykkelige smokkefeen.pdf
ISBN
4614216272219

BESKRIVELSE

Smokkefeen Stjernestøv har en veldig viktig jobb. Hun er nemlig den som får smokker fra alle verdens barn sendt rett i postkassen sin! Men, en dag oppdager hun at det ikke har kommet inn én eneste smokk i den magiske postkassen. Hva kan ha hendt? Det er Baby Bastian som har vært på ferde! Han har sagt til alle verdens barn at de ikke trenger å slutte med smokken! Hva skal Smokkefeen Stjernestøv gjøre nå? Denne boken egner seg til alle barn som skal slutte med smokk. Den er skrevet med et personlig preg og inneholder også et brev fra Smokkefeen til hvert enkelt barn. Ved hjelp av denne boken vil barnet kunne få erkjenne sine følelser gjennom Baby Bastian og ikke minst være med på å bestemme hva som skal skje med smokken etter smokkeslutt.

Irene Levin bryter tausheten - forteller ... Hun er også en spirende forfatter og er aktuell med barneboken "Den ulykkelige Smokkefeen" i 2018, i tillegg til flere andre prosjekter på siden av journalistikk- og forfatterskap. Kommentarer Annonse Kjøp Den store boken om FØLELSER fra Tanum Noen ganger er man glad, andre ganger trist.

Kontakt oss Sosiale medier. Facebook ... Det samme gjaldt barneboken, «Den ulykkelige Smokkefeen«, selv om det på alle tenkelige vis sier seg selv at verken pappa eller jeg er i målgruppen.

RELATERTE BØKER