Ualminnelige mennesker

Ualminnelige mennesker - Peter May | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter May
DIMENSJON
11,71 MB
FILNAVN
Ualminnelige mennesker.pdf
ISBN
6414336411001

BESKRIVELSE

Paris. Et gammelt mysterium. Det er midnatt, og en desperat mann søker tilflukt i en kirke. Der forsvinner alle spor av den briljante læreren Jacques Gaillard. I ti år har ingen sett eller hørt fra ham. Nye metoder. Den tidligere kriminalteknikeren, professor i biologi Enzo Macleod, har inngått et veddemål han ikke har råd til å tape. Ved hjelp av ny forskning, og uten å ta hensyn til det franske byråkratiet, skal han løse sju av de mest kompliserte mordsakene i Frankrikes historie. Ferske spor. Dypt nede i katakombene under Paris avdekker han spor som er lagt ut til ham, og mens han nærmer seg morderen, oppdager Enzo at han selv er utpekt som det neste offeret. «Ualminnelige mennesker» er den første boka i Peter Mays Enzo- filene.

I ti år har ingen sett eller hørt fra ham. Ualminnelige mennesker Forfatter: Peter May Lån som lydbok. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2019 Lengde: 11 t.

Flere i samme serie. Merk produktene som skal legges i handlekurven velg alle.

RELATERTE BØKER