Snaponomi; bli supergod på egen økonomi

Snaponomi; bli supergod på egen økonomi - Lene Drange, Tore Løchstøer Hauge | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lene Drange, Tore Løchstøer Hauge
DIMENSJON
4,97 MB
FILNAVN
Snaponomi; bli supergod på egen økonomi.pdf
ISBN
4059877878209

BESKRIVELSE

Snaponomi - Lenes ultimate guide til å få råd til det du vil!Hva gjør du når du står med din første lønnsslipp i hånden og lurer på hvorfor staten skal ha flere tusen kroner? Hva skjer hvis du lar være å betale regningene dine? Og hvordan kan du spare til det du virkelig ønsker deg når du alltid ender opp med minus på konto?Lene Drange er kjent fra «Luksusfellen» og står bak den populære snapkontoen Snaponomi. I Snaponomi - bli supergod på egen økonomi gir hun deg svaret på alt du trenger å vite om dine egne penger.Boken viser hvordan du kan ta smarte valg som passer for deg, at penger er gøy, og at du med enkle grep kan ta kontroll over forbruk, lån, matsvinn og budsjett - og ha penger igjen til det du ønsker deg!

Snaponomi - Lenes ultimate guide til å få råd til det du vil! Hva gjør du når du står med din første lønnsslipp i hånden og lurer på hvorfor staten skal.. For å lære unge mer om økonomi og bli mer bevisste egen pengebruk har vi tatt en prat med programleder for Luksusfellen Lene Drange. Hun treffer jevnlig rundt 180 000 unge gjennom sin bruker, Snaponomi på Snapchat og har nå gitt ut boken Snaponomi. I Snaponomi - bli supergod på egen økonomi gir hun deg svaret på alt du trenger å vite om dine egne penger.

Den viser at du med enkle grep kan ta kontroll over forbruk, lån, matsvinn og budsjett - og ha penger igjen til det du ønsker deg! I Snaponomi - bli supergod på egen økonomi gir hun deg svaret på alt du trenger å vite om dine egne penger. Boken viser hvordan du kan ta smarte valg som passer for deg, at penger er gøy, og at du med enkle grep kan ta kontroll over forbruk, lån, matsvinn og budsjett - og ha penger igjen til det du ønsker deg! Sparetips 2020: Lene Dange er kjent fra Luksusfellen på TV3 og står bak den populære snapkontoen Snaponomi.

RELATERTE BØKER