Se hva jeg kan!

Se hva jeg kan! - Constanza Droop | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Constanza Droop
DIMENSJON
3,53 MB
FILNAVN
Se hva jeg kan!.pdf
ISBN
8652346921644

BESKRIVELSE

Lær om verden mens du leker! Hva klarer du å gjøre alene? Hva trenger du hjelp til? Hva gleder du deg til å lære? Barn lærer nye ting hver eneste dag. Noen ting er plutselig enkelt, mens andre ting er frustrerende og vanskelig. I denne boken beskrives gjenkjennelige hverdagssituasjoner på en måte som vil stimulere mestringsfølelse, selvtillit og lærelyst for de minste barna. Smarte, små oppdagere fortjener smarte svar! Om serien: Smarte små-serien er faktabøker som tar barnas spørsmål og virkelighet på alvor. I denne kvalitetsserien blandes læring med lek. Morsomme oppgaver og klaffer gjør det ekstra spennende å utforske boken. Inneholder fargerike illustrasjoner.

Antall ... Se hva jeg kan er et kunnskapsspill for de minste barna. Bli med til vaniljedammen og hopp rundt på bladene sammen med den lille frosken!

Vet du hva en sirkel er? Eller hva en firkant er? Vet du hvordan en 100-lapp ser ut? Eller hvilken dag som kommer etter søndag? Dette er noe av det barnet... Innenfor rammen av en fiksjon er det som om de sier: Se hva jeg kan! Og det de kan, er det tidvis svært underholdende å se på, skal vi tro publikum.

Tidlig utvikling av sosiale ferdigheter Allerede i første leveår samhandler barn med sine omgivelser ved hjelp ... kan se hvor du er, snur det seg i den retningen lyden av stemmen din Se hva jeg ser - om barnets sosiale utvikling (brosjyre) Allerede i første leveår samhandler barn med sine omgivelser ved hjelp av blikk, kroppsspråk og lyder.

RELATERTE BØKER