Risiko og marginalisering

Risiko og marginalisering - Ivar Frønes, Halvor Strømme | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ivar Frønes, Halvor Strømme
DIMENSJON
6,67 MB
FILNAVN
Risiko og marginalisering.pdf
ISBN
2168306406756

BESKRIVELSE

Temaet i denne boka er barns levekår, og hvordan deres levekår og livssituasjon som barn innvirker på deres liv som voksne.Skole og barnhage er helt sentrale i forhold til barns framtidige livsløp. Problemer på grunnskolen øker sannsynlighet for å falle utenfor utdanningssystemet og for at den framtidige tilknytningen til arbeidslivet blir svak.Det er nettopp å identifisere hvilke risikofaktorer som er av særlig betydning for et barns videre liv, som er temaet i denne boka. Risikofaktorer spiller sammen. Effekten av flere risikofaktorer er mye større enn summen av deres effekt hver for seg. En forståelse av risikofaktorer og deres samspill er derfor nødvendig for en videre utvikling av et barnevern og en barnepolitikk tilpasset kunnskapssamfunnets barn.Analyser av levekår blant barn har ofte konsentrert seg om økonomiske betingelser. I denne boka settes barns levekår i et bredere perspektiv. Hensikten er å få tak i hvilke faktorer som øker sannsynligheten for sosial eksklusjon og dårlige levekår senere i livet.

Temaet i denne boka er barns levekår, og hvordan deres levekår og livssituasjon som barn innvirker på deres liv som voksne. Boka er skrevet av Ivar Frønes og Halvor Strømme. Risiko og marginalisering.

Skole og barnhage er helt sentrale i forhold til barns framtidige livsløp. Risiko og marginalisering norske barns levekår i kunnskapssamfunnet. Ivar Frønes; Halvor Strømme.

RELATERTE BØKER