Når livet setter seg i kroppen

Når livet setter seg i kroppen - Eldri Steen, Liv Haugli, Michael F. De Vibe | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eldri Steen, Liv Haugli, Michael F. De Vibe
DIMENSJON
6,34 MB
FILNAVN
Når livet setter seg i kroppen.pdf
ISBN
9060106796612

BESKRIVELSE

Livet setter seg i kroppen på oss alle. Kroppens tale er tydelig, men overdøves ofte av stemmer som sier at vi må, bør og skal. Kroppen må derfor rope stadig høyere for å bli hørt. Det kan gi seg uttrykk i blant annet smerter, indre uro og stress, men de færreste plager har enten en psykisk eller en fysisk årsak. Vi er hele mennesker der kropp og sinn påvirker hverandre, og plagene kan skyldes mange komplekse og individuelle forhold. Heldigvis kan vi lære oss å lytte til kroppens signaler og ta dem på alvor før plagene setter seg fast. Gjennom øvelser og pasienthistorier viser denne boken deg hvordan du kan bli mer bevisst hva kroppen prøver å fortelle. Her får du verktøy til å arbeide med kroppens signaler, og dermed bli i stand til å ta et bedre grep om livet.

Det kan gi seg uttrykk i blant annet smerter, indre uro og stress, men de færreste plager har enten en psykisk eller en fysisk årsak. Når smerten setter seg i kroppen 1 november - 2 november 2019 Sted: Oslo / Arr: Norsk Manuellterapeutforening Målet med fagseminaret «Når smerten setter seg i kroppen» er å gjøre fysioterapeuter og manuellterapeuter bedre rustet til å forstå og behandle smertepasienter i klinisk praksis, og da med hovedvekt på pasienter med langvarig smerteproblematikk og sammensatte lidelser. Når livet setter seg i kroppen bevisstgjøring, muligheter, valg. Eldri Steen; Liv Haugli.

249,-Kjøp på Ebok.no Kroppen og livet, en studie basert på li... Kjøp Når livet setter seg i kroppen fra Bokklubber Livet setter seg i kroppen på oss alle. Kroppens tale er tydelig, men overdøves ofte av stemmer som sier at vi må, bør og skal.

RELATERTE BØKER