Mørket er et mirakel

Mørket er et mirakel - Sonja Nyegaard | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sonja Nyegaard
DIMENSJON
5,72 MB
FILNAVN
Mørket er et mirakel.pdf
ISBN
3910084025330

BESKRIVELSE

Mørket er et mirakel dreier seg om de store størrelsene; om himmel og jord, sol og måne, mørke og lys. Samtidig som det er noe ømt og angstfylt ved diktene, behandles temaene med adskillig humor og vidd. Nyegaards poesi er kraftfull, og det er med frimodighet hun angriper livets alvor.

ly s o g m ørke i Jeg lyser inn i mørket så alt det tynneste synes det er enden du ser sammenligningen holder selv om trøsten ... Mørket er et mirakel dreier seg om de store størrelsene; om himmel og jord, sol og måne, mørke og lys. Samtidig som det er noe ømt og angstfylt ved diktene, behandles temaene med adskillig humor og vidd.

Samtidig som det er noe ømt og angstfylt ved diktene, behandles temaene med adskillig humor og vidd. Nyegaards poesi er kraftfull, og det er med frimodighet hun angriper livets alvor. Mørket er et mirakel dreier seg om de store størrelsene; om himmel og jord, sol og måne, mørke og lys.

RELATERTE BØKER