Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg

Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg - Audun Myskja | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audun Myskja
DIMENSJON
9,55 MB
FILNAVN
Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg.pdf
ISBN
8274404830960

BESKRIVELSE

Jeg skulle jeg sagt jeg elsker deg - 12 samtaler om kjærlighet, lengsel og anger er en varm bok som berører og får leseren til å reflektere over sitt eget liv og hva det brukes til.De fleste av oss vurderer, stiller spørsmål ved og undrer på hvordan vi bør leve. Hver dag. I denne boka får du noen svar fra dem som har undret et helt liv.Tar vi vare på viktige øyeblikk i livet vårt? Bruker vi tiden vår på det som betyr aller mest for oss? Kan vi, når den tid kommer, lukke livets bok i forvissningen om at vi har levd slik vi ville? Legen Audun Myskja har hatt en rekke dype samtaler med mennesker som snart har levd sitt liv på jorden. I boka deler han noen av deres tilbakeblikk med oss. Her kommer menneskets innerste lengsler og ønsker fram, angeren over hva som ikke ble, gleden over de lyse øyeblikkene, kjærligheten og inderligheten som livet også bød på. Myskja knytter historiene sammen med sine refleksjoner rundt det å leve sant og være et helstøpt menneske. En varm bok som berører og gir leseren verktøy til å velge gleden, følge drømmene og prioritere kjærligheten.

De fleste av oss vurderer, stiller spørsmål ved og undrer på hvordan vi bør leve. Hver dag.

09.09.15 ... Kjøp Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg fra Bokklubber Døden - den store læremesteren «Jeg håper at møtene med døden som du nå får tilgang til, kan hjelpe deg å leve livet ditt fullt ut.» Av Kari Kahrs I Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg formidler Audun Myskja tanker og erfaringer fra tolv personer ved livets slutt. Kjøp Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg fra Bokklubber Tar vi vare på viktige øyeblikk i livet vårt? De fleste av oss vurderer, stiller spørsmål ved og undrer på hvordan vi bør leve. Hver dag.

RELATERTE BØKER