Innovasjon møter kommune

Innovasjon møter kommune Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,70 MB
FILNAVN
Innovasjon møter kommune.pdf
ISBN
2268175528824

BESKRIVELSE

Hva skjer når innovasjonsideer møter kommunen og dens mangfold av institusjonelle verdier, ordninger og regler? Hva skjer med kommunen, og hva skjer med innovasjonsideen? Kan en innovasjon enkelt overføres fra en kommunal kontekst til en annen? Dette er spørsmål som står sentralt i den pågående diskusjonen om innovasjon i norske kommuner, og som også har inspirert forfatterne av denne boken.I boken Innovasjon møter kommune undersøker forfatterne hva som skjer i «møterommet» der innovasjonsideer og institusjoner føyes sammen og brynes mot hverandre. Kapitlene bygger på nye studier, som spenner over de fleste arbeidsområdene i norske kommuner og tematiserer blant annet spørsmål om ledelse, demokrati, territorium og «oversettelse» i det kommunale innovasjonsarbeidet.Boken er ment som et bidrag til å nyansere og berike forståelsen av drivkrefter og barrierer for innovasjon i kommunesektoren. Den gir også et bilde av mangfoldet i norske kommuners innovasjonsarbeid, og er skrevet for forskere, studenter og ansatte i offentlig sektor på alle styringsnivåer.

På grunn av korona-situasjonen, mener vi at det er riktig å utsette møtet slik at vi er sikret at flest mulig av medlemsbedriftene deltar på årsmøtet. I møtet med kommunen skal innbyggerne. Sarpingene skal møte en kommune som er klar for samarbeid om nye tanker og løsninger.

Politisk ledelse i Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) og teamet som skal jobbe med meldingen har derfor nylig vært i København og Gentofte for å bli inspirert av hvordan danskene jobber med innovasjon. Innovasjon Gardermoen har tidligere sendt ut innkallelse til årsmøte torsdag 26.mars. På grunn av korona-situasjonen, mener vi at det er riktig å utsette møtet slik at vi er sikret at flest mulig av medlemsbedriftene deltar på årsmøtet. I møtet med kommunen skal innbyggerne.

RELATERTE BØKER