Innovasjon møter kommune

Innovasjon møter kommune Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,51 MB
FILNAVN
Innovasjon møter kommune.pdf
ISBN
7215533245441

BESKRIVELSE

Hva skjer når innovasjonsideer møter kommunen og dens mangfold av institusjonelle verdier, ordninger og regler? Hva skjer med kommunen, og hva skjer med innovasjonsideen? Kan en innovasjon enkelt overføres fra en kommunal kontekst til en annen? Dette er spørsmål som står sentralt i den pågående diskusjonen om innovasjon i norske kommuner, og som også har inspirert forfatterne av denne boken.I boken Innovasjon møter kommune undersøker forfatterne hva som skjer i «møterommet» der innovasjonsideer og institusjoner føyes sammen og brynes mot hverandre. Kapitlene bygger på nye studier, som spenner over de fleste arbeidsområdene i norske kommuner og tematiserer blant annet spørsmål om ledelse, demokrati, territorium og «oversettelse» i det kommunale innovasjonsarbeidet.Boken er ment som et bidrag til å nyansere og berike forståelsen av drivkrefter og barrierer for innovasjon i kommunesektoren. Den gir også et bilde av mangfoldet i norske kommuners innovasjonsarbeid, og er skrevet for forskere, studenter og ansatte i offentlig sektor på alle styringsnivåer.

Organisasjonen har blitt dyktig til å identifisere det nye og hvorvidt det er nyttig på det enkelte tjenestestedet. Boka «Innovasjon møter kommune» er en antologi redigert av Ann Karin Tennås Holmen og Toril Ringholm.Boka har bidrag fra 19 forskere som gjennom 13 kapitler drøfter hva som skjer i «møterommet» mellom innovasjon og kommune. Intensjonen er å øke forståelsen for hvordan innovasjoner tas imot, påvirker og påvirkes av kommunene. Bærum kommune har inngått en samarbeidsavtale med VID vitenskapelige høgskole.

For å møte fremtidens vekst og behov vil økt bruk av innovasjon, teknologi og digitale løsninger være viktige for å opprettholde og øke dagens tjenesteproduksjon så langt som mulig innenfor gjeldende rammer. Innovasjonsarbeid I Sandnes kommune skal det satses på kunnskapsbygging som gjør kommunen bedre i stand til å møte framtiden.

RELATERTE BØKER