Hvile

Hvile - Siw Aduvill | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siw Aduvill
DIMENSJON
9,51 MB
FILNAVN
Hvile.pdf
ISBN
1714708510083

BESKRIVELSE

Vi lever i et samfunn der stress er en folkesykdom og der handling, jobbing og evig aktivitet skal løse alt for oss. HVILE - alt vi vinner ved å la være er en personlig og mangefasettert bok om å IKKE gjøre noe på best mulig måte. Det er nemlig dokumentert at om vi legger vekk kjas og mas BLIR gresset grønnere, vinen smaker bedre og orgasmene blir lengre. Legg til at vi blir rausere, mer produktive og mer intelligente av å være uthvilte, så er det vel ikke noen tvil om at hvile lønner seg. Så hvorfor klarer vi likevel ikke å stoppe opp? Siw Aduvill tar oss med gjennom hjerneforskning og flytetanker, hverdagsliv og flyktningleirer, yoga, sex og vinsmaking i denne underholdende, lærerike og kloke boken om det enkleste og vanskeligste av alt: å gjøre ingenting.

Mange av oss har tidligere bekjente, naboer, venner, kollegaer vi av mange naturlige grunner ikke har konktakt med lenger, og i… Vi fant 151 synonymer til HVILE. hvile består av 2 vokaler og 3 konsonanter.

Men prøv å unngå å uttrykke deg passivt da det gjør språket tungt og upresist. Alders Hvile er et privat eiet aldershjem som ligger sentralt på Storhaug. Nåværende bygning ble tatt i bruk i 1922 og påbygd i 1988.

RELATERTE BØKER