Hjem til deg

Hjem til deg - Sarah Jio | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sarah Jio
DIMENSJON
9,71 MB
FILNAVN
Hjem til deg.pdf
ISBN
1153788286108

BESKRIVELSE

På bryllupsreisen kommer Charlotte bort fra mannen sin under en ekskursjon der båten hun er om bord i, kantrer. Hun strander sammen med den mystiske Gray, og de havner på en - tilsynelatende øde - øy.Årene går, og det oppstår dyp kjærlighet mellom de to. Men spøkelser fra fortiden hjemsøker dem og en bekjennelse Gray kommer med sjokkerer Charlotte så mye at hun flykter fra øya.Når hun til slutt kommer hjem etter mange år, oppdager hun raskt at ingenting er som før. Det er vanskelig å skape seg et nytt liv samtidig som hun må takle medieinteressen rundt hennes mirakuløse tilbakekomst.Hun innser at Gray uansett er hennes livs kjærlighet, men venter han fortsatt på henne? Og hvordan skal hun klare å finne tilbake til øya?Hjem til deg er en roman om mot, styrke og evig kjærlighet.

Vi tilbyr hjemmebesøk og videokonsultasjon. Ved hjemmebesøk har fysioterapeuten med behaglig behandlingsbenk, samt annet utstyr for å kunne behandle deg hjemme i egne trygge omgivelser. Hjem til deg.

Man-Fre 16-20 Lør 10-16. Navn * E-post * Melding * some-randome -random .

RELATERTE BØKER