Hei bestebra!

Hei bestebra! - Paul McCartney | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul McCartney
DIMENSJON
11,93 MB
FILNAVN
Hei bestebra!.pdf
ISBN
2085003403272

BESKRIVELSE

En magisk reise jorden rundt for alle barn og barnebarn fra musikklegenden Paul McCartney. Og du rekker akkurat hjem til leggetid! Historien er levende og vakkert illustrert av kunstneren Kathryn Durst og oversatt til norsk av Lars Saabye Christensen.Dette er boken om Bestebra - han er fryktløs og eventyrlysten og har fantastiske triks på lur! Bestebra tar med seg de fire barnebarna sine og et magisk kompass på en virvelvind av eventyr. Bli med når de rir på flyvefisker, rømmer fra et snøskred eller unnslipper en flokk med ville bøfler!

Og du rekker akkurat hjem til leggetid! Historien er levende og vakkert illustrert av kunstneren Kathryn Durst og oversatt til norsk av Lars Saabye Christensen. Hei Bestebra! er en herlig hyllest til alle besteforeldre der ute som bidrar til at barnas fantasi får utfolde seg. Paul McCartney skrev boken som en gave til sine egne barnebarn, men dette har samtidig blitt en jorden rundt-reise for alle barn, barnebarn, foreldre og besteforeldre som liker å lese eller bli lest for. Beatles-legenden Paul McCartney er ute med ny barnebok: Hei Bestebra!.Boken er oversatt til norsk av Lars Saabye Christensen.

- Jeg ville skrive boka for besteforeldre overalt. Lars Saabye Christensen har stått for oversettelsen av Paul McCartneys sjarmerende barnebok «Hei Bestebra!». Her er kan du lese det personlige etterordet hans, om endelig å få være en gammel helts... Hei, Bestebra! av Paul McCartney og Kathryn Durst.

RELATERTE BØKER