Hei bestebra!

Hei bestebra! - Paul McCartney | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul McCartney
DIMENSJON
11,27 MB
FILNAVN
Hei bestebra!.pdf
ISBN
1566932666465

BESKRIVELSE

En magisk reise jorden rundt for alle barn og barnebarn fra musikklegenden Paul McCartney. Og du rekker akkurat hjem til leggetid! Historien er levende og vakkert illustrert av kunstneren Kathryn Durst og oversatt til norsk av Lars Saabye Christensen.Dette er boken om Bestebra - han er fryktløs og eventyrlysten og har fantastiske triks på lur! Bestebra tar med seg de fire barnebarna sine og et magisk kompass på en virvelvind av eventyr. Bli med når de rir på flyvefisker, rømmer fra et snøskred eller unnslipper en flokk med ville bøfler!

Hei Bestebra! Paul McCartney, Kathryn Durst (illustratør), Lars Saabye Christensen (oversetter) Kjøp. I kategorien musikalske legender som gir ut barnebok, finner vi ikke bare Marit Larsen, men også Paul McCartney. Familiens Hvem, Hva, Når.

Hvis det ikke hadde vært for at boken er skrevet av en av verdens mest kjente musikere, ville den ikke ha blitt utgitt, langt mindre oversatt til norsk og andre språk. Kjøp Hei Bestebra! fra Bokklubber Magiske eventyr med Bestebra! Paul McCartney er bestefar til åtte, og det har satt sine spor. Grandude er hva de kaller ham, og det blir det bok av.

RELATERTE BØKER