Forandring som praksis

Forandring som praksis - Roger Klev, Morten Levin | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roger Klev, Morten Levin
DIMENSJON
9,1 MB
FILNAVN
Forandring som praksis.pdf
ISBN
8141001038919

BESKRIVELSE

Alle organisasjoner har behov for å arbeide systematisk med egen utvikling, læring og endring. Dette er grunnleggende for at organisasjonene skal overleve. Men mye av innsatsen som rettes mot utvikling av organisasjoner, er svakt underbygd av faglig gjennomtenkte rammeverk. Det finnes et mylder av teknikker og verktøy, men lite faglig basert argumentasjon for hvordan man bør arbeide med utviklings- og endringsprosesser. Boken utvikler et rammeverk som kombinerer teorier og modeller fra et læringsperspektiv på organisasjonsutvikling, med en overordnet endringsforståelse hentet fra aksjonsforskning. Forfatterne legger vekt på nødvendigheten av å velge utviklingsstrategi og arbeidsformer som er tilpasset de aktuelle organisatoriske utfordringene. Boken er utformet i to deler, der del I introduserer den faglige posisjoneringen av endringsledelse. I andre del av boken presenteres et utvalg arbeidsformer. Her er ulike bidragsytere invitert til å vise et spekter av praktiske tilnærminger som kan utgjøre en del av repertoaret til gode praktikere innen feltet. Boken passer for akademia i ulike kurs innenfor organisasjonsfag og for dem som arbeider akademisk med endringsledelse og organisasjonsutvikling. Her vil boken gi innsikt og være et bidrag til de faglige diskursene i fagfeltet. Den reflekterte praktiker vil også ha god nytte av boken fordi den vil fungere godt som refleksjonsgrunnlag og veileder for konkrete utviklingsaktiviteter. Morten Levin er professor ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU. Roger Klev er førsteamanuensis ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU.

Vurder å oppgrader nettleseren din til en nyere versjon. Kurt Lewin mener, at en effektiv ledelse af forandring aktivt kan understøtte drivkræfterne som flytter organisationen imod en forandring og effektivt eliminerer de undertrykte drivkræfter. Lewins trefasede forandringsmodel er mere en stabilitetsteori end en forandringsteori, fordi han definerer forandring som forbigående, flygtig, og en kortvarig ustabilitet, som forstyrrer en ellers ... Les Forandring som praksis boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788245007206 Pris: 371,-. heftet, 2009.

RELATERTE BØKER