Folkeskikk og uskikk på jobben

Folkeskikk og uskikk på jobben - Jan Atle Andersen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Atle Andersen
DIMENSJON
7,79 MB
FILNAVN
Folkeskikk og uskikk på jobben.pdf
ISBN
1102578524116

BESKRIVELSE

Psykolog Jan Atle Andersen har arbeidet med konfliktbehandling på arbeidsplassen i 20 år, og kan vise til meget gode resultater. I denne boka deler han av sin erfaring og innsikt. Boka henvender seg til bedriftshelsetjenester, tillitsvalgte, verneombud, personalansvarlige, og alle som vil vite mer om konflikters struktur, og hvordan de kan løses og forebygges.

Hvordan behandler vi våre kolleger og ledere? Kontakt oss Nettbutikken Presse Fagforbundet Ung Brosjyrer og ... Denne butikken bygges på Eier du denne butikken? Logg inn her Folkeskikk og uskikk på jobben: Konfliktløsning på arbeidsplassen: ISBN 978-82-300-0054-0: Jan Atle Andersen : Psykolog Jan Atle Andersen har arbeidet med konfliktbehandling på arbeidsplassen i 20 år, og kan vise til meget gode resultater. I denne boka deler han av sin erfaring og innsikt. Psykolog Jan Atle Andersen har arbeidet med konfliktbehandling på arbeidsplassen i 20 år, og kan vise til meget gode resultater.

Mer informasjon og påmelding Legg i kalender. Hvordan behandler vi våre kolleger og ledere? Kontakt oss Nettbutikken Presse Fagforbundet Ung Brosjyrer og ... Denne butikken bygges på Eier du denne butikken? Logg inn her Folkeskikk og uskikk på jobben: Konfliktløsning på arbeidsplassen: ISBN 978-82-300-0054-0: Jan Atle Andersen : Psykolog Jan Atle Andersen har arbeidet med konfliktbehandling på arbeidsplassen i 20 år, og kan vise til meget gode resultater.

RELATERTE BØKER