Folkeskikk og uskikk på jobben

Folkeskikk og uskikk på jobben - Jan Atle Andersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Atle Andersen
DIMENSJON
4,73 MB
FILNAVN
Folkeskikk og uskikk på jobben.pdf
ISBN
3950176151068

BESKRIVELSE

Psykolog Jan Atle Andersen har arbeidet med konfliktbehandling på arbeidsplassen i 20 år, og kan vise til meget gode resultater. I denne boka deler han av sin erfaring og innsikt. Boka henvender seg til bedriftshelsetjenester, tillitsvalgte, verneombud, personalansvarlige, og alle som vil vite mer om konflikters struktur, og hvordan de kan løses og forebygges.

Vi lærer hvordan vi viser takknemlighet, ydmykhet og respekt ovenfor andre, så hvorfor er det da så mange av oss som virker å glemme det som voksne, både privat og på jobb? Folkeskikk Og Uskikk På Jobben; Pris: kr 300,-Beskrivelse: Psykolog Jan Atle Andersen har arbeidet med konfliktbehandling på arbeidsplassen i 20 år, og kan vise til meget gode resultater. I denne boka deler han av sin erfaring og innsikt.

Folkeskikk og uskikk på jobben - Et kurs i ansvarlig kommunikasjon. Tilbakemelding fra deltakerne.

RELATERTE BØKER