Fiender og andre tidlige fortellinger

Fiender og andre tidlige fortellinger - Anton P. Tsjekhov | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anton P. Tsjekhov
DIMENSJON
7,5 MB
FILNAVN
Fiender og andre tidlige fortellinger.pdf
ISBN
2417123967264

BESKRIVELSE

En samling ungdomsfortellinger av Tsjekov på norsk. Den gir et bilde av Tsjekov som ung - både hans humor og alvor. Utvalget spenner fra de mest løsslupne humoresker til den bitreste tragikk.Samlingen består av: Fiender. En klassikers sørgelige endelikt. Sladder. Glede. Privatlæreren. En taler. Gamle menn. Et drama. Oppstyr. Den trofaste hustru. Verotsjka. Hjemme. Ikke i humør. Frøken NN's beretning.

Mennesker har til alle tider vokst opp og levd liv i ulike miljø. Underveis lar vi oss påvirke på ulike vis av de som er rundt oss.

En dramatisk og storslagen beretning med forbløffende paralleller til i dag. Schibsted-konto, tidligere SPiD, ... På vollene der soldatene en gang hadde speidet etter fiender, var det i 1890-årene først og fremst mistenkelig røyk og mulige branntilløp de så etter.

RELATERTE BØKER