Fiender og andre tidlige fortellinger

Fiender og andre tidlige fortellinger - Anton P. Tsjekhov | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anton P. Tsjekhov
DIMENSJON
4,46 MB
FILNAVN
Fiender og andre tidlige fortellinger.pdf
ISBN
7322243050364

BESKRIVELSE

En samling ungdomsfortellinger av Tsjekov på norsk. Den gir et bilde av Tsjekov som ung - både hans humor og alvor. Utvalget spenner fra de mest løsslupne humoresker til den bitreste tragikk.Samlingen består av: Fiender. En klassikers sørgelige endelikt. Sladder. Glede. Privatlæreren. En taler. Gamle menn. Et drama. Oppstyr. Den trofaste hustru. Verotsjka. Hjemme. Ikke i humør. Frøken NN's beretning.

Mange tanker og forestillinger kan bli skapt med slike fortellinger. Mennesker har til alle tider vokst opp og levd liv i ulike miljø.

Mye humor, mye alvor, et stort spenn i stemning og plott. Helt klart leseverdig! Mer Tsjekhov: Kirsebærhaven Fire noveller Damen med hunden. Fiender og andre tidlige fortellinger book.

RELATERTE BØKER