Det uoppløselige episke element i Telemark i perioden 1591-1896

Det uoppløselige episke element i Telemark i perioden 1591-1896 - Dag Solstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Solstad
DIMENSJON
7,9 MB
FILNAVN
Det uoppløselige episke element i Telemark i perioden 1591-1896.pdf
ISBN
1969880397469

BESKRIVELSE

""Les langsomt, ord for ord, hvis man vil forstå hva jeg sier. Jeg må nok begynne med å si dette, for det som nå en gang står kan ikke sies på noen annen måte.""Slik åpner Dag Solstads roman "Det uoppløselige episke element i Telemark i perioden 1591- 1896", som følger Solstads slekt på morssiden, og de gårdene slekten var knyttet til, gjennom nær 300 år. Solstad opplever at det aller meste av fortidens erfaringer ligger begravet i historiens mørke, og ikke lenger er tilgjengelige for oss, og han lar seg ikke friste til å dikte videre på det kildematerialet han har. Slik undersøker romanen innlevelsens grenser. Likevel stiger disse livene opp fra historien med en lysende klarhet og kraft.

«Les langsomt, ord f... De to første setningene i «Det uoppløselige episke element i Telemark i perioden 1591-1896» lyder slik: «Les langsomt, ord for ord, hvis man vil forstå hva jeg sier.Jeg må nok begynne med ... Det er det som regel heller ikke behov for. Det er utrolig hva virkeligheten har å by på, sa den litterære ringreven til en humrende forsamling bokelskere.

Dag Solstad Biografisk Bok ... Les langsomt, ord for ord, hvis man vil forstå hva jeg sier. Jeg må nok begynne med å si dette, for det som nå en gang står kan ikke sies på noen annen måte.Slik åpner Dag Solstads roman Det uoppløselige episke element i Telemark i perioden 1591- 1896, som følger Solstads slekt på morssiden, og de gårdene slekten var knyttet til, gjennom nær 300 år.

RELATERTE BØKER