Velferdsstaten i endring

Velferdsstaten i endring Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,20 MB
FILNAVN
Velferdsstaten i endring.pdf
ISBN
1628579713207

BESKRIVELSE

Velferdsstaten i endring diskuterer de sosialpolitiske kursendringene som gjør seg gjeldende i dag og belyser konturene av norsk sosialpolitikk i de nærmeste årene. Helse- og sosialpolitikk er et bredt og sammensatt fagområde. Denne tredje utgaven av Velferdsstaten i endring har som overordnet siktemål å gi et begreps- og kunnskapsmessig grunnlag for å forstå norsk sosialpolitisk utvikling i et bredt historisk og samfunnsmessig perspektiv. Forfatterne diskuterer de sosialpolitiske kursendringene som gjør seg gjeldende i dag og belyser konturene av norsk sosialpolitikk i de nærmeste årene. Boka er oppdatert med tre nye kapitler - om NAV, boligpolitikk og innvandring - i tillegg til at litteratur og tallmateriale er ajourført.

Helse- og sosialpolitikk er et bredt og sammensatt fagområde. Denne tredje utgaven av Velferdsstaten i endring har som overordnet … Velferdsstaten.

Innhold INNLEDNING < 19 Mary Ann Stamsø og Vidar Hjelmtveit Bokas formål og hovedtema 19 Hovedtrekk ved sosialpolitikken under velferdsstaten 19 Aktuelle utfordringer for den tradisjonelle velferdsstaten 20 Kjøp Velferdsstaten i endring fra Tanum Velferdsstaten i endring diskuterer de sosialpolitiske kursendringene som gjør seg gjeldende i dag og belyser konturene av norsk sosialpolitikk i de nærmeste årene. Helse- og sosialpolitikk er et bredt og sammensatt fagområde. 1.

RELATERTE BØKER