Slipp ham inn!

Slipp ham inn! - Kjell Aukrust | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell Aukrust
DIMENSJON
11,30 MB
FILNAVN
Slipp ham inn!.pdf
ISBN
4646996426922

BESKRIVELSE

Kjell Aukrusts erindringer fra forfatterens fødsel i Alvdal i 1920 til lykkelige dager i Italia femti år senere. En overdådig samling av de mest fantastiske historier fra virkeligheten - slik Kjell Aukrust ser den.

Tittelen på boken kommer fra et anbefalingsbrev Henrik Sørensen skrev for Aukrust. "Kjell Aukrust er eller skal bli maler.

Det vil de fortsette å gjøre i mange år. Og ja, statsministeren har rett i at den virkelige løsningen ligger i å gjøre noe med årsakene til at folk flykter. Slipp ham inn! Kjell Aukrust; Toralv Maurstad (Oppleser) Kjell Aukrusts erindringer fra forfatterens fødsel i Alvdal i 1920 til lykkelige dager i Italia femti år senere.

RELATERTE BØKER