Sjelesorg i teori og praksis

Sjelesorg i teori og praksis - Tor Johan S. Grevbo | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Johan S. Grevbo
DIMENSJON
6,30 MB
FILNAVN
Sjelesorg i teori og praksis.pdf
ISBN
8018475687618

BESKRIVELSE

Dette er en bok som er levende opptatt av sjelesorg som kirkens fremtid og samlende morsmål, den er oppdatert innenfor hele bredden av norsk og internasjonal sjelesorg, og praksisorientert også når den presenterer teori. Boken er skrevet for dem med sjelesorg som en nåværende eller fremtidig hovedoppgave, men også for andre med interesse for faget. Den er tydelig teologisk og kirkelig forankret, men samtidig åpen for innspill fra mange hold. Tor Johan S. Grevbo har arbeidet som professor i sjelesorg ved Høyskolen Diakonova i Oslo og Teologisk fakultet i København. Han har utgitt en rekke fagbøker og -artikler, hatt sentrale verv i den internasjonale sjelesorgbevegelsen og vært sjelesørgerisk veileder for faggrupper og enkeltpersoner i inn- og utland.

i en drabantby i Oslo øst. En sjelden gang er jeg på besøk og det oppleves alltid like forunderlig: Tiden har stått stille. Atferdspedagogikk i teori og praksis om arbeid med atferdsproblemer i skolen.

Grace har sin praksis i kontorene til Naturlig balanse AS på torget i Grimstad. Den blir ikke folkeeie, men er en meget verdifull fagbok, især for dem som sysler med undervisning i dette fagområdet. Andre som virkelig vil fordype seg faglig i sjelesorgens teori og praksis, kommer heller ikke utenom denne boken.

RELATERTE BØKER