Sjelesorg i teori og praksis

Sjelesorg i teori og praksis - Tor Johan S. Grevbo | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Johan S. Grevbo
DIMENSJON
7,45 MB
FILNAVN
Sjelesorg i teori og praksis.pdf
ISBN
2001141842093

BESKRIVELSE

Dette er en bok som er levende opptatt av sjelesorg som kirkens fremtid og samlende morsmål, den er oppdatert innenfor hele bredden av norsk og internasjonal sjelesorg, og praksisorientert også når den presenterer teori. Boken er skrevet for dem med sjelesorg som en nåværende eller fremtidig hovedoppgave, men også for andre med interesse for faget. Den er tydelig teologisk og kirkelig forankret, men samtidig åpen for innspill fra mange hold. Tor Johan S. Grevbo har arbeidet som professor i sjelesorg ved Høyskolen Diakonova i Oslo og Teologisk fakultet i København. Han har utgitt en rekke fagbøker og -artikler, hatt sentrale verv i den internasjonale sjelesorgbevegelsen og vært sjelesørgerisk veileder for faggrupper og enkeltpersoner i inn- og utland.

Dette er en teori om personlighet, kommunikasjon og systematisk psykoterapi for personlig vekst og endring. Grace har sin praksis i kontorene til Naturlig balanse AS på torget i Grimstad. Den blir ikke folkeeie, men er en meget verdifull fagbok, især for dem som sysler med undervisning i dette fagområdet.

Boken er skrevet for dem med sjelesorg som en nåværende eller fremtidig hovedoppgave, men også for andre med interesse for faget. Sjelesorg i teori og praksis. En lærebok og håndbok med mange perspektiver Tor Johan S Grevbo 9788253148717-+ Legg i handlevogn.

RELATERTE BØKER