Sjelesorg i teori og praksis

Sjelesorg i teori og praksis - Tor Johan S. Grevbo | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Johan S. Grevbo
DIMENSJON
11,1 MB
FILNAVN
Sjelesorg i teori og praksis.pdf
ISBN
8101884635343

BESKRIVELSE

Dette er en bok som er levende opptatt av sjelesorg som kirkens fremtid og samlende morsmål, den er oppdatert innenfor hele bredden av norsk og internasjonal sjelesorg, og praksisorientert også når den presenterer teori. Boken er skrevet for dem med sjelesorg som en nåværende eller fremtidig hovedoppgave, men også for andre med interesse for faget. Den er tydelig teologisk og kirkelig forankret, men samtidig åpen for innspill fra mange hold. Tor Johan S. Grevbo har arbeidet som professor i sjelesorg ved Høyskolen Diakonova i Oslo og Teologisk fakultet i København. Han har utgitt en rekke fagbøker og -artikler, hatt sentrale verv i den internasjonale sjelesorgbevegelsen og vært sjelesørgerisk veileder for faggrupper og enkeltpersoner i inn- og utland.

november 2018. Kategorier Bokomtaler Fag og profesjon. Resultater: Sjelesorg med prest opplevdes som et utvidet rom for å samtale om åndelige og eksistensielle tema, og omtrent halvparten av pasientene tok imot tilbudet.

En lærebok og håndbok med mange perspektiver. Luther 2018. Kjøp Sjelesorg i teori og praksis fra Norske serier Dette er en bok som er levende opptatt av sjelesorg som kirkens fremtid og samlende morsmål, den er oppdatert innenfor hele bredden av norsk og internasjonal sjelesorg, og praksisorientert også når den presenterer teori. I debatten om konverteringsterapi er sjelesorg nevnt som en ramme der denne formen for praksis foregår.

RELATERTE BØKER