Sint på alt og alle

Sint på alt og alle - Anne Vibeke Fleischer, Rikke Mølbak | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Vibeke Fleischer, Rikke Mølbak
DIMENSJON
10,36 MB
FILNAVN
Sint på alt og alle.pdf
ISBN
3265010264511

BESKRIVELSE

Sinte barn? Boken for deg som ønsker å forstå og hjelpe barn med et sinneproblem.PETER og SOFIE er veldig forskjellige, men de har én ting til felles: De er hissige og sinte. De blir fort sinte over små ting.Andre barn i barnehagen eller på skolen blir redde for dem. Det er vanskelig for både Peter og Sofie å få venner. Hjemme blir de også ofte uvenner med foreldrene.I denne boken finner du mange historier om Peter og Sofie, og om hvordan de kommer galt av sted med alt sitt sinne. Noen ganger går det ekstra galt. Faktisk prøver de begge å styre sinnet sitt, men det er vanskelig å få til.Boken er i to deler, der første del består av korte, illustrerende historier om Peters og Sofies utfordringer i hverdagen. Historiene bør leses sammen med en voksen. Underveis finnes forslag til samtaletema. I bokens siste del finnes et kapittel til de voksne som ønsker å forstå og hjelpe barn med sinneproblem. Sint på alt og alleer beregnet på barn i alderen 4?8 år.

Delegering av roller og rettigheter du selv har videre. Registrering av datasystem.

Kjøkkenøya er en gammel kjøpmannsdisk, også funnet på låven. REDD, IKKE SINT: - Barn med angst ... - Alle, både store og små, er engstelige og redde noen ganger.

RELATERTE BØKER