Sint på alt og alle

Sint på alt og alle - Anne Vibeke Fleischer, Rikke Mølbak | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Vibeke Fleischer, Rikke Mølbak
DIMENSJON
6,99 MB
FILNAVN
Sint på alt og alle.pdf
ISBN
2339847529037

BESKRIVELSE

Sinte barn? Boken for deg som ønsker å forstå og hjelpe barn med et sinneproblem.PETER og SOFIE er veldig forskjellige, men de har én ting til felles: De er hissige og sinte. De blir fort sinte over små ting.Andre barn i barnehagen eller på skolen blir redde for dem. Det er vanskelig for både Peter og Sofie å få venner. Hjemme blir de også ofte uvenner med foreldrene.I denne boken finner du mange historier om Peter og Sofie, og om hvordan de kommer galt av sted med alt sitt sinne. Noen ganger går det ekstra galt. Faktisk prøver de begge å styre sinnet sitt, men det er vanskelig å få til.Boken er i to deler, der første del består av korte, illustrerende historier om Peters og Sofies utfordringer i hverdagen. Historiene bør leses sammen med en voksen. Underveis finnes forslag til samtaletema. I bokens siste del finnes et kapittel til de voksne som ønsker å forstå og hjelpe barn med sinneproblem. Sint på alt og alleer beregnet på barn i alderen 4?8 år.

GYLDENDAL LITTERATUR ... Silje er fryktelig sint. Hun blir rasende og får lyst til å mose alt og alle.

Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Slumdog Millionaire - Han som hadde svar på alt er en britisk film fra 2008 regissert av Danny Boyle.Filmen er basert på boken Gutten som hadde svar på alt av Vikas Swarup, og er spilt inn i India.Filmen vant publikumsprisen under Toronto internasjonale filmfestival i 2008. Senere vant den både Golden Globe for beste dramafilm og Oscar for beste film for 2008. En kjøkkenskapdør, vindus- og dørkarmer funnet på låven, gjorde at de visste fargen på det originale kjøkkenet.

RELATERTE BØKER