Samfunnskunnskap

Samfunnskunnskap - Theo Koritzinsky | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Theo Koritzinsky
DIMENSJON
4,75 MB
FILNAVN
Samfunnskunnskap.pdf
ISBN
3640132093075

BESKRIVELSE

Ny utgave av svært populær lærebok, som analyserer og drøfter utfordringer i skolefaget samfunnskunnskap. Fagets verdier og formål, kunnskaps- og læringssyn, utvalg og organisering av lærestoff, arbeidsmåter og vurderingsordninger står sentralt i framstillingen. Boka er gjennomgående oppdatert, spesielt i forhold til ny Læreplan i samfunnsfag, som gjelder fra august 2013. En velskrevet innføringsbok som levendegjør stoffet gjennom tankevekkende sitater, konkrete eksempler, spørsmål til diskusjon og gode arbeidsoppgaver. Forfatteren legger gjennom hele boka vekt på de faglige og metodiske utfordringene som ligger i variert bruk av læremidler og arbeidsmåter - inkludert de nye digitale medier. «Det merkes godt at denne boka er skrevet av en person med stor faglig tyngde og bred politisk innsikt. Styrken ved fremstillingen er det klare og enkle språket og den oversiktlige formen Lektor Svein Krogvig, Ski videregående skole»

Kurset har 7 emner som er fastlagt i Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere:. Ny innvandrer i Norge Samfunnskunnskap.

Kurset beskriver og forklarer viktige trekk ved det norske samfunnet. Du kan ta kurset på flere språk, og vi anbefaler at du tar kurset på ditt morsmål.

RELATERTE BØKER