Merkevareledelse

Merkevareledelse - Bendik M. Samuelsen, Adrian Peretz, Lars E. Olsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bendik M. Samuelsen, Adrian Peretz, Lars E. Olsen
DIMENSJON
11,66 MB
FILNAVN
Merkevareledelse.pdf
ISBN
6154284453735

BESKRIVELSE

Merkevareledelse er et av bedriftens viktigste virkemidler når den skal bygge opp og ivareta verdier for eiere, kunder og ansatte. En merkevare må passes og videreutvikles i dialog med kundene. Det er jo de som avgjør hvor sterkt merket egentlig er: Det er deres valg som avgjør hvor omsetningen havner og hvilke produkter som lykkes i markedet.I Merkevareledelse tar forfatterne utgangspunkt i hvilke verdier merket skal skape for eiere og kunder, og presenterer stegene som må tas for å nå de strategiske målene for merket. Boken inneholder en rekke praktiske verktøy og modeller.Merkevareledelse er oppdatert med det siste av forskning innen fagfeltet, har en rekke nyere norske eksempler og er den eneste helt norske akademiske fagboken om merkevareledelse.Denne utgaven av Merkevareledelse er redigert og forenklet i tråd med tilbakemeldinger fra studenter og faglærere, og tar opp i seg hvordan økt digitalisering påvirker kunder og merkevarebyggere. Den har blant annet et helt nytt kapittel om merkevarebygging i den digitale tid.Målgruppen er studenter innen fagområdet på universitet eller høyskole, men den er også aktuell for ledere og ansatte som jobber med merkevarebygging i privat eller offentlig virksomhet. Lysbildeserie (PDF-format) som følger bokens kapitler ligger under 'Tilleggsressurser'. Forelesere som ønsker PPT-versjon til bruk i undervisningen kan henvende seg til forlaget og få link til nedlasting.

Studier 3.912 studier Skoler 2.894 skoler Yrkesguide 716 yrker Kurs 345 kurs Norge 242 studiesteder Utlandet 82 studietibud Magasinet Artikler og tips 1881 gir deg treff på Merkevareledelse, inklusive. adresse, telefonnummer og kart. Merkevareledelse er et av bedriftens viktigste virkemidler når den skal bygge opp og ivareta verdier for eiere, kunder og ansatte.

En merkevare må passes og videreutvikles i dialog med kundene. Det er jo de som avgjør hvor sterkt merket egentlig er: Det er deres valg som avgjør hvor omsetningen havner og hvilke produkter som lykkes i markedet. Konkurransen om kundenes oppmerksomhet er større en noen gang.

RELATERTE BØKER