Lille Aldrimetts store dyrelydbok

Lille Aldrimetts store dyrelydbok - Susan Rich Brooke, Derek Harmening | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susan Rich Brooke, Derek Harmening
DIMENSJON
4,44 MB
FILNAVN
Lille Aldrimetts store dyrelydbok.pdf
ISBN
8026704939461

BESKRIVELSE

Følg årstidene med den lille larven Aldrimett og oppdag nye dyrevenner! Morsom bildebok med 13 knapper med solsang og fine dyrelyder. Kan du finne 1 sulten sommerfugllarve og 2 grønne blader? Hvem koser seg i sommersolen? Kan du finne en som er inne og en som er ute? Prøv om du kan etterligne dyrenes egne lyder. En store og fargerik pappbok det er gøy å lese mange ganger. Eric Carle er født i USA i 1929, men bodde store deler av barndommen i Tyskland, før han igjen returnerte til USA som voksen. Han studerte ved Akademie der Bildenden Künste i Stuttgart. I mange år jobbet han i reklamebransjen. Eric Carle har illustrert over 70 bøker som har oppnådd et samlet salg på over 130 millioner bøker.

Eric Carle Eric Carles store bildeordbok . 279,-På lager.

Følg årstidene med den lille larven Aldrimett og oppdag nye dyrevenner! Morsom bildebok med 13 knapper med solsang og fine ... Lille Aldrimetts store dyrelydbok. TILBUD.

RELATERTE BØKER