Kunsten å forme livet

Kunsten å forme livet - Stian B. Kilde Aarebrot | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stian B. Kilde Aarebrot
DIMENSJON
9,36 MB
FILNAVN
Kunsten å forme livet.pdf
ISBN
9901355721385

BESKRIVELSE

Hvorfor er det så vanskelig å omsette gode intensjoner til gode vaner? Nyttårsforsetter kommer og går, år etter år. Selvhjelpslitteraturen lanserer stadig nye modeller for hvordan du, kjære leser, kan få et nytt og bedre liv. De fleste av oss faller likevel raskt tilbake i gamle mønstre. Det er noe i oss som stritter imot. De siste tiårenes hjerneforskning har gjort store framskritt med å kartlegge hva som skjer nevrologisk når vi skal etablere nye vaner, hvorfor vi er så påvirkelige og hvorfor det er så vanskelig å endre dårlige vaner. Dette er spørsmål som kirken til alle tider har vært opptatt av. Med eksempler fra hverdagen og populærkulturen kombinerer Stian Kilde Aarebrot moderne hjerneforskning med gammel klostervisdom, for å vise leseren hvordan vi formes av tiden vi lever i, og hva som må til for at du kan forme livet ditt. Du kan forandre verden gjennom gode vaner og menneskene rundt deg.

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! "En av de raskeste måtene å forbedre livet, er å ganske enkelt gjøre det du sa du skulle gjøre." 56. "Det ligger i den mennesklige natur å begynne å ta ting for gitt med det samme fare og utfordringer slutter å banke hardt på døren." - D.

og hva som må til for at du kan forme livet ditt. Du kan forandre verden gjennom gode vaner og menneskene rundt deg.

RELATERTE BØKER