Frukt- og grønnsaksleksikon

Frukt- og grønnsaksleksikon - Kari Vetlesen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Vetlesen
DIMENSJON
3,41 MB
FILNAVN
Frukt- og grønnsaksleksikon.pdf
ISBN
9737719645079

BESKRIVELSE

Dette er en alfabetisk oversikt over all verdens frukt, grønnsaker og bær. Fra tropiske abiu til nordlige åkerbær beskrives mer enn 1000 dyrkede og viltvoksende arter. Hver artikkel inneholder botanisk karakteristikk og informasjon om smak, anvendelse og næringsinnhold. I tillegg forteller oppslagsverket om de spiselige vekstenes opphav og historie. For å gjøre det enkelt å navigere i jordens mangfoldige kjøkkenhage inneholder boken dessuten plantenavn på en rekke språk samt flerspråklig register, også på latin. Frukt- og grønnsaksleksikon er det første i sitt slag i Norge. Det vil finne sin naturlige plass i bokhyllen til den matglade, hobbybotanikeren og alle med grønne interesser.

Lignende produkter Frukt- og grønnsaksleksikon. Lekemat Frukt og grønnsaker 30 deler. Krydderleksikon (Innbundet) av forfatter Kari Vetlesen.

FAKTA Utgitt: 2018 Forlag: Vega forlag Innbinding: Innbundet Språk: Norsk Bokmål Sider: 495 ISBN: 9788282114905 Utgave ... Frukt- og grønnsaksleksikon er det første i sitt slag i Norge. Det vil finne sin naturlige plass i bokhyllen til den matglade, hobbybotanikeren og alle med grønne interesser.

RELATERTE BØKER