Frukt- og grønnsaksleksikon

Frukt- og grønnsaksleksikon - Kari Vetlesen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Vetlesen
DIMENSJON
6,3 MB
FILNAVN
Frukt- og grønnsaksleksikon.pdf
ISBN
1637441160751

BESKRIVELSE

Dette er en alfabetisk oversikt over all verdens frukt, grønnsaker og bær. Fra tropiske abiu til nordlige åkerbær beskrives mer enn 1000 dyrkede og viltvoksende arter. Hver artikkel inneholder botanisk karakteristikk og informasjon om smak, anvendelse og næringsinnhold. I tillegg forteller oppslagsverket om de spiselige vekstenes opphav og historie. For å gjøre det enkelt å navigere i jordens mangfoldige kjøkkenhage inneholder boken dessuten plantenavn på en rekke språk samt flerspråklig register, også på latin. Frukt- og grønnsaksleksikon er det første i sitt slag i Norge. Det vil finne sin naturlige plass i bokhyllen til den matglade, hobbybotanikeren og alle med grønne interesser.

Innbundet . Kari Vetlesen ... Kjøp Frukt- og grønnsaksleksikon fra Tanum Dette er en alfabetisk oversikt over all verdens frukt, grønnsaker og bær.

Hver artikkel inneholder botanisk karakteristikk og informasjon om smak, anvendelse og næringsinnhold. Frukt- og grønnsaksleksikon er det første i sitt slag i Norge. Det vil finne sin naturlige plass i bokhyllen til den matglade, hobbybotanikeren og alle med grønne interesser.

RELATERTE BØKER