Finn din ikigai

Finn din ikigai - Héctor García, Francesc Miralles | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Héctor García, Francesc Miralles
DIMENSJON
8,89 MB
FILNAVN
Finn din ikigai.pdf
ISBN
7646939271244

BESKRIVELSE

Den japanske øya Okinawa har verdens høyeste konsentrasjon av 100-åringer. Hva skyldes dette?Denne bokens forfattere dro til Okinawa for å finne årsaken. De intervjuet verdens eldste mennesker som fortsatt lever et aktivt og lykkelig liv og registrerte hvordan det japanske øyfolket lever, hva de spiser, hvordan de beveger seg, hvordan de jobber og deres sosiale omgang. Forfatterne fant ut at det er noe mer enn de ytre faktorene som gjør at folk lever så lenge nettopp her. Nøkkelen ligger i innstillingen til livet: Øybefolkningen lever etter ikigai, gleden over alltid å være opptatt av noe, og å ha en mening med livet.I denne boken skildrer forfatterne det de fant ut og gir leseren verktøy til å finne sin egen ikigai, sin egen mening med livet, slik hundreåringene på Okinawa gjør det.Oversatt av Marit Kleveland Ardila.

pin. Täppgatan 16, SE-151 33 Södertälje, Sverige.

Ikigai är skärningspunkten för det du älskar, det du är bra på, det du kan få betalt för och det världen behöver. Finn din ikigai japanske hemmeligheter til et langt og meningsfullt liv Francesc Miralles, Héctor García. Heftet Bokmål Skip to the end of the images gallery .

RELATERTE BØKER